Karanteenin aikaan

karanteeni kärsimyksellä vai ilman?


ilman kiitos😂 tässä nyt kun joudutaan olla kotona, niin tämän ajan voi joko synkistellä, tai sitten ajan voi käyttää niin, että viettää kivaa aikaa perheen kesken. 

Meillä alkoi maanantaina koko perheen karanteeni, iso K tuli kylään yhdelle meistä. sovimme heti kättelyssä että no nyt sitten vietämme lomaa ja saamme aikaa perheen kesken. 

Aloittajaisiksi tehtiin karanteeni aloitus roskaruokaa, veneperunoita ja makkaraa, seuraavana päivänä leivoimme keksejä ja kekseliäs 8v rakensi omaan huoneeseen kaupan, laittoi oveen kyltin aukioloajoista ja hinnat tietenkin oli tuotteilla jotka olivat esillä kaupassa (jos kerran ei päästä kauppaan, niin voimme leikkiä kaupassa käyntiä. Me saimme muut leikki rahaa ja isä luottokortin, kuulema loputtoman rahan😂) olemme käyneet nyt joka ilta kaupassa täällä pojan puodissa ja eilen kauppa laajeni ravintolaksi, joten ei tässä hätä päivää.

Ollaan leivottu sämpylöitä ja focazzia leipää, tänään tehtiin kuivakakku. leffoja ollaan keritty katsomaan jonkin verran ja omassa pihassa ollaan myös päästy ulkoilemaan. lautapeleistä vain murto osaa ollaan pelailtu, joten ei tekeminen pääse loppumaan.

Meillä on ollut niin kiire syksy, että pitää sanoa, että on ollut kivaa viettää aikaa näiden kanssa♥️ meillä on mukavaa yhdessä ja tämä on aika huippuporukkaa tää mun perhe 😍

Varmaan usea joutuu välillä tämmöiseen eristykseen näinä aikoina,  niin halusin jakaa tämän, koska varmaan aika moni ahdistuu kun ei pääse minnekkään ja ei sinnekkään,  ajatuksen voi kääntää siihen mikä mahdollisuus kotona olossa piileekään♥️ tyhmät vitsit, letkautukset ja uudet lempinimet jne. mm. Meidän koira aivasti yksi päivä, niin heti aloimme koko perhe puhumaan hänelle, että mitäs olet niin rokoite vastainen öyhöttäjä koira, sen siitä saa. 😂 Tyhmät jutut ja huumori kantaa. pysykää terveinä ja pidetään toisistamme huoli❤️

Kommentit