Täytetyt paprikat VHH

 Mukavaa aamua sinulle =)Nämä paprikat ovat niin hyviä, että päätin jakaa sinulle reseptin näihin. Instan puolella ohjeen jaoin myös (minua voit seurata @lastenjahellan). Vhh ruokavalioon nämä sopivat hyvin ja muu perhe voi syödä paprikansa muussin kanssa, joten kaikille samalla kertaa ja samaa ruokaa. Tämä on muutenkin se metodi jota koitan noudattaa, ei arkiruokaa liian hankalaksi, vaan kaikille samaa, vhh joutuu joskus muokkaamaan jotain itselleen sopivammaksi, mutta että se pääsääntöisesti olisi kaikille se ruoka sitä samaa. Ohje tulee tässä kas ole hyvä:

Täytetyt paprikat

Ohje:
💜400g Jauhelihaa
💜Voita paistamiseen
💜1 Sipuli
💜Valkosipulia 2-4 kynttä
💜1 prk Tomaattipyre
💜1 pkt Tuorejuusto
💜Kebabmaustetta
💜Yrttisuolaa
💜Juustoraastetta

Lisäksi
💜Paprikoita (6kpl/400g jauhelihaa)

Paistetaan jauheliha, sekaan sipulit ja valkosipulit, kuullotetaan.

Lisätään muut kastikkeen aineet annetaan keittyä kasaan.

Oliiviöljyä vuokaan ja sinne paprikan puolikkaat. Täytetään kastikkeella ja juustoraastetta reilusti päälle.

Paisto 200c 40min

Lapset söivät näitä muussin kanssa ja ekaluokkalainen kehaisi että ei ole kyllä yhtä hyvää ruokaa syönyt ikinä, että se kommentti puhukoot puolestaan😘

Mitä muuta?

Meillä taapero tuli kipeäksi viimeyönä, joten yö meni valvoessa. Tänään vietetään rentoa päivää lastenohjelmien parissa ja huilaten. Onnea on että eilen tein valmiiksi vispipuuron, lämmitin täällä ja leivoin leipää. Ne on tältä päivältä onneksi pois ja vispipuuroa tuli niin iso kulho, että tämän päivän välipala on ratkaistu =)


Kivaa päivää sinulle

Kommentit