Arvostelu: Hämeenlinnan Popino

Arvostelu Hämeenlinnan Pitseria Popino

[  ] Vastaanotto oli vähän jäykkä, kyltti: odota pöytään ohjaamista tässä. Ei tarkoittanut sitä, vaan työntekijä meidät huomatessaan kyselevästi katsoi kassan takaa, mitä haluamme. Pöytien kanssa oli jotakin sekoilua.

[  ] Tarjoilija oli Mukava, unohti kaataa minulle veden, vaikka muulle perheelle kaatoi. tämä hieman harmitti, mutta selvisimme siitä.

[  ] Salaattipöytä kattava ja tuoretta. Kiva lisä lapsille vesimelooni, tuoreet leivät valkosipuli ja oregano makuina. molemmat oli oikein hyviä. Itse jäin kaipaamaan jotakin lisää, muu perhe oikein tyytyväinen.

[  ] Ruokalista monipuolinen, jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

[  ] Ravintola on viihtyisä sistukseltaan, ja yleisilmeeltään tunnelma on ok, paljon porukkaa, melkein täyttä, tämä kuuluu äänissä, joten rauhallisuutta ja  romantiikkaa hakeville pariskunnille tämä ei oikein sovellu, lapsiperheille oikein oiva paikka. Onneksi me saatiin pöytä, pöytävaraus olisi fiksu tehdä, jos tänne mielii, paikka oli lähes täynnä. Jos koronaa ei olisi, en osaisi sanoa, kuinka rauhallinen ja äänetön paika olisi.

[  ] Henkilökunta tarkistaa että kaikki varmasti hyvin ja juomaa riittää jne. Tämä iso plussa.

[  ] Meidän 8v sanoi omasta annoksestaan että 5/5 (lasten burgeri)

[  ] 2.5v tykkäsi myös, ei kanasta, vaikka me muut nautimme kanan mehevyydestä ja rapeasta pinnasta (kyllä jaoimme yhden fileen muun perheen kesken 🤣) hän otti kana bowl annoksen lapsille 

Pitsat... se kuuluisin annos tässä ravintolassa... Pitää sanoa että toiveeni oli hyvin korkealla arvosteluja lukiessani. Mietin että nyt tulee kyllä wow efekti... ei tullut. Raaka-aineet oli ensiluokkaisia, mutta maku jätti kylmäksi. En kokenut suurta makunautintoa, mausta puuttui paljon. Koti pitsasta saa paremman makuisia pitsoja, myös itse teen parempaa. Joten en voi yhtyä siihen, että olisi maan parhaat pitsat täällä tarjolla. Mieheni sekä 8v on samaa mieltä asiasta. 8v sanoi että on todella bliisu maku nyt kyllä

Tähdet 3.5/5

Kommentit