Linssilasagne oikoien (en koskaan ole näin tehnyt)

Nyt oli helppo. Sanoinkin että testaan nyt Dolmion kastikkeet, saako niistä hyvää?

Lainaan meidän ekaluokkalaisen sanoja: nyt on vähän erilaista🙂

Maussa ei ollut vikaa, itse tekemällä saa toki maukkaamman, mutta siis maun puolesta oli ihan ok aika mieto, voisin maun puolesta kuvitella käyttäväni toisenkin kerran. Ei maistunut teolliselle tai keinotekoiselle.

Mikä koitui ongelmaksi oli lasagnen kuivuus. Itse tykkään mehevästä ja reilusti kastiketta olevasta lasagnesta, samoin meidän muu perhe. Tämä oli todella kuivaa. Kuvassa 2 on seuraavan päivän tuunattu lounas.

1prk Dolmio lasagne tomaattikastike
1prk Dolmio valkokastike lasagneen
3dl linssejä
Lasagnelevyjä

Prk ruokakermaa

Linssit huuhdellaan (kuivia linssejä käytin)Kootaan paistetaan 175c n.35 min lisätään 1prk kermaa ja jatketaan vielä että pinnasta tulee paistunut

Lounas tuning:
Pannulle reilusti lasagnea
1prk mutti tomaattimurskaa
1prk ruokakermaa
Juustoraastetta
Mustapippuria
Ripaus suolaa
Ripaus sokeria

Paistellaan pannulla ja sekoitellaan huolella.

Käyttäisinkö uudelleen? No voisin periaatteessa ehkä käyttää, maku oli tosiaan ok, mutta ei vastaa sitä ajatusta mikä minulla oli että Nopsaa vaan kootaan, joutuisi joka tapauksessa tuunaamaan, joten sama tehdä itse alusta.

Kommentit