Lindströmin pihvit kera kämmin

Hei sinulle!
Lindströmin pihvit (gluteeniton, munaton ja vhh MUTTA maistuva)

Nyt kyllä kävi niin, että minulla jäi punajuuret kauppaan😂 mutta tein nämä kuten lindströminpihvit teen, punajuuren tilalle laitoin 1prk mutin tomaattipyreen niin ompahan erilaisia kun perus pihvit.

1sipuli
Nokare voita
1prk kuohukermaa
1 lihaliemikuutio
1dl fibrexiä (voit laittaa halutessasi tilalle 1dl korppujauhoja TAI 4viljanhiutaleita TAI kaurahiutaleita)
Reilu 1dl punajuurta kuutioina tai suikaleina
Rouhaisu mustapippuria
700g naudan jauhelihaa
(Halutessasi 1 kananmuna, pärjää ilmankin, mutta hajoaa helposti jos pannulla paistaa)

Sipuli hienoksi, kuullotetaan voissa pannulla, kaadetaan kerma ja lisätään lihaliemikuutio, kun liemikuutio on liuennut, kaadetaan seos kulhoon, johon on mitattu fibrex (Tai valitsemasi vaihtoehto). Annetaan turvota.

Sekaan jauheliha, punajuuret (tai pyre), pippuri rouhaisu ja vaivataan taikina kunnolla puristellen jotta punajuuret sekoittuu massaan hyvin. Laitetaan kylmään maustumaan. Kananmunan jos haluat laittaa niin vaivataan mukaan.

Paistetaan pannulla voi-öljy seoksessa molemmin puolin kypsiksi. Tai paistetaan pannulla väri molemmin puolin ja uuniin vielä 15-20min 225c foliolla peitettynä Tai jos haluaa kevyemmän paistetaan 225 uunissa ilman paistopintaa pannulla n.25-30 min.

Kommentit

  1. Huomasinpa tätä lukiessa, että enpä ole ikinä lindströminpihvejä tehnytkään. Vesi tuli kielelle jo reseptiä lukiessa. Yritän muistaa huomenna kauppareissulla, että nämä olisi nyt vuorossa. Eli kiitos muistutuksesta.
    Olen hyvin iloinen, että löysin blogiisi. Täytyy joskus yövuoron hiljaisina tunteina käydä tarkemmin tekstejä läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla! Mukavaa, että toimi myös muistuttajana. Minäkin olen iloinen että löysit blogiini, tervetuloa lueskelemaan! Toivottavasti viihdyt ja löydät lisää muistuttajia/reseptejä tai jotakin muuta:)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)