Jos saisin kaikki maailman aarteet

Hei sinulle!

Kuvan suklaa liittyy vahvasti tapaukseen. Tänään vähän hömpänpömppää, tiedän se ei ole sana ;) välillä unohdamme kertoa, pidämme itsestäänselvänä, emme puhu ääneen, oletamme toisen tietävän.

Pienillä asioilla voi tehdä toisen onnelliseksi. Pienellä sipaisulla ohi kulkiessaan voi kertoa enemmän kuin tuhannella sanalla. Yhdellä katseella voi välittää toiselle, että hän on sinulle se kaikkein arvokkain ja tärkein. 

Olen flunssassa, mutta mieheni halusi eilen ilahduttaa minua tuomalla tuon suklaan sairastavalle (pakkohan se oli vhh:sta joustaa).

Halusin tänään sanoa, että vaikka saisin kaikki maailma aarteet, mutta minulla ei olisi sinua, minulla ei olisi mitään. Olisin köyhä rikkauksieni keskellä ja onneton. 

Muistetaan vaalia sitä parisuhdetta ja pitää huolta, niin itsestä, kun siitä kumppanista siinä vieressä, niin sitten jaksaa tarpoa läpi sen kaiken harmauden, mitä välillä elämässä eteen tulee, yhdessä, käsi kädessä.

Kivaa päivää sinulle. Olehan muistanut kertoa sinun puolisolle, kuinka tärkeä hän on sinulle?

Kommentit

  1. Kertoisin, jos olisi se kumppani :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti sellainen vielä sinulle eteen tulee:) ja sitten se vasta aarre onkin<3

      Poista
    2. Kiitos kannustuksestasi. Ollut vaan jo muutaman vuoden sinkkuna ja ei niitä kunnollisia miehiä ole, tai sitten tulee muita esteitä, nyt tietysti vielä tämä korona pahentaa uusien ihmisten tapaamista. Sitten vielä puhutaan syntyvyyden laskusta...tulee todella surullinen olo, kun ei ole kumppania, johon tukeutua :(

      Poista
    3. Tosi kurja juttu:( ymmärrän täysin surusi tässä asiassa <3 toivon sinulle kaikkea hyvää ja sitä oikeaa sinulle! Kyllä se vielä jostakin löytyy aivan varmasti!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)