Ensiviikon ruokalista

Hei sinulle perjantaihin!

Pitkästä aikaa kauppakassi kuvaa:)


Ensiviikon ruuat hommattuina. Pyrin tässä suunnittelussa aina siihen, että olisi 1-2 kalaruokaa, 1-2 kasvisruokaa ja loput voi olla lihaa/kalaa jne. Joskus meidän ruoka oli hyvin lihapainotteista. Meillä on aika tarkat ruoka-ajat (5-6) ateriaa päivässä, koska en tiedä mitään kiukkuisempaa kun nälkäiset lapset (ja aviomies🤭). Iltaruoka toimii siis seuraavan päivän lounaana, sen verran teen ruokaa. 

Vhh suluissa 

❤Kasvissosekeitto ja sämpylät
❤ Itsetehdyt kalapuikot ja muussi (kalawok)
❤ Lohimurekepihvit, valkokastike ja perunat (salaattia tai kasviksia pihvien kera) TÄMÄ JOUDUTAAN VAIHTAMAAN THAIMAALAISEN KALAPADAN KANSSA, KOSKA LOHELLA EI OLLUT HYVIÄ PÄIVÄYKSIÄ!
❤ Palermon pasta (kanaa ja parsakaalia)
❤Makkarakeitto (teen kaksi keittoa, toisen perunoilla toisen ilman)
❤ Lihapullakastike italialaiseen tyyliin ja spagetti (kesäkurpitsasuikaleet pastan sijaan)
❤ Juustotäytteiset broilerfileet ja riisi 

🌸 Persikkakiisseli, Hapankorppu
🌸Peltileipä, kaakao ja tomaatti
🌸 Talkkunahyve puolukoista
🌸 Marjapiirakka
🌸Täytetyt ruisleivät
🌸 Patonki, porkkana- ja kurkkutikkuja
🌸 Kakkua ja herkkuja koska yhden lapsemme synttärit. 

Sellaisia tällä kertaa, uutena reseptinä on juustotäytteiset broilerfileet. Näitä uusia taas testailen joka viikko sen yhden, vaikka laaja on jo ennestään ruokalista, ei voi koskaan olla liian laaja😊 Äänestämme aina koko perhe, että jatkoon vai ei jatkoon. Näin ruokalistalle pääsee paljon erilaisia ruokia. 

Onko joku resepti tällä viikolla sellainen, joka kiinnostaisi erityisesti? Suunnitteletko sinä Ruokalistaa, vai menettekö fiilispohjalta?

Kommentit