Vaikea viikko

Hei sinulle sinne.
Tiedättekö, nyt on ollut viikko sellainen että minulla on ihan takki tyhjä. Jos jokin on voinut mennä pieleen, niin se on varmasti mennyt.

Olen todella iloinen että mies tulee tänään kotiin ja pääsen hänen kainaloon piiloon pahaa maailmaa:) 

Välillä näitä viikkoja on, sille ei mahda minkään. En ole revennyt ihan joka paikkaan, nuoren ADHD lääkitystä vaihdettiin ja se ei ollutkaan sopiva ja toi mukanaan ongelmia, sitä aina on huolissaan omasta lapsestaan kun jokin menee hänellä pieleen.

7v oli kuullut kavereilta sanan seksi ja kysyi mitä ihmettä se sellainen on, no siinä sitten annoin pienen valistuksen asiaan ja se onneksi kelpasi ja helpotti tiedonjanoon. 7v on myös paljon ikävöinyt iskää tällä viikolla, kun on siellä reissuhommissa.

Taaperolla on muuten vaan sellainen nyt kyllä levitän ihan kaikki tavarat ja kosken ihan kaikkeen ja en ainakaan kyllä tee mitään mitä pitäisi tehdä vaihe menossa. 

Itse olen hakenut kouluun, leiponut leipää, tehnyt ruokaa ja pessyt pyykkiä noin muunmuassa. Koitan pysyä perässä kaikessa mitä ympärillä tapahtuu... välillä on tämmöisiä viikkoja, ja kun näitä on niin sitten jaksaa taas hymyillä kun on toisenlaista.

Kivaa loppuviikkoa sinulle, toivottavasti sinun viikkosi on ollut helpompi.

Kommentit