Elämän asenteista, luovutanko vai jatkanko

Hei sinulle uuteen viikkoon!

Halusin tänään puhua elämän asenteista. Jokaiselle meille tulee joskus hetkiä, ongelma tilanteita, jossa tekisi mieli vaan antaa olla, luovuttaa ja sanoa että nyt riittää, en edes yritä.

Kuitenkin loppujen lopuksi meidän jokaisen elämässä on varmasti niin paljon hyviä asioita, että kannattaa kiinnittää niihin huomio, pienet asiat tekevät onnelliseksi, ei ne suuret.

Minäkin olisin voinut luovuttaa monet kerrat, elämä on kuljettanut niin, että välillä on tuntunut todella epätoivoiselle kaikki. Mutta sinne kuoppaan jonne on syystä tai toisesta joutunut, niin pääsee ylös kun näkee, mitä kaikkea kivaa ja hyvää siellä kuopan reunoilla ja lähistöllä oikeastaan onkaan. 

Tälläkin hetkellä elän jännittäviä aikoja, olisin taas voinut lyödä hanskat tiskiin muutamaksi kuukaudeksi ja sanoa että en edes yritä elää, ennen kuin kaikki selviää. Mitä järkeä, koska elämä on tässä ja nyt, yhdessä päivässä jo tapahtuu niin paljon, että kaduttaisi myöhemmin, jos olisin sen päivän jättänyt elämättä. Kaikella on aina tapana järjestyä parhain päin.

Se mikä minulla on tai ei ole, selviää ihan muutaman viikon sisään. Minulla on jo jonkin aikaa hemoglobiini ja muutamat muut veriarvot olleet nousussa ja viitearvojen ulkopuolella. Sanon nyt ääneen, kun olemme jo niin lähellä ratkaisua, että minulla epäillään sellaista pahanlaatuista verisairautta, mutta jos niin on, niin sitten niin on. Sitten menemme sen mukaan, mutta en lakkaa elämästä edelleenkään. En suostu sairastamaan, vaan sitten käyn hoidoissa ja jatkan elämää muutoin normaalin mukaan. Sitten vaan merkkaan kalenteriin milloin pitää käydä poistamassa verta ja niin päin pois. 

Täytyy myöntää, että järkytyin, kun kuulin, mutta tässä on ollut aikaa pureskella asiaa niin, että en ole järkyttynyt enää. Tiedän että minua nyt tutkitaan ja jos oli väärä hälytys, niin voin huokaista helpotuksesta ja jos olikin oikeassa epäily, niin voin todeta että hyvä kun huomattiin:) elämä on, ikinä ei tiedä mitä nurkan takaa tulee, otetaan päivän tapahtumat sellaisenaan vastaan ja koitetaan pysyä mukana<3 

Kivaa viikkoa sinulle! Muistetaan pitää lähimmäisistä huoli ja mieli korkealla harmaasta säästä huolimatta!

Kommentit