Perheemme ruokalista ja syksyä pukkaa

 Hei sinulle lauantaihin.


Täällä paistelee aurinko, lehdet on saaneet hienon värin, osa lehdistä on jo tippunut maahan, se on siis syksy. Minulla olisi teille ruokalistaa ja samalla kerron joistain puuhista, mitä olemme puuhailleet täällä menneinä viikkoina. Ensin ruokalista

Ruokalista

  • Nakkishakshuka (piti olla siskonmakkarasta, mutta kaupasta nämä olivat loppu, joten korvasin nakeilla. vhh syö samaa)
  • Jauhelihapihvit, perunat ja salaatti (vhh syö ilman perunaa)
  • Täytetyt paprikat ja riisi (vhh ilman riisiä, salaatin kera)
  • Kasvispaistos ja pasta (vhh ei ota pastaa)
  • Thaimaalainen kanakeitto (keitetään riisiä erikseen, jonka jokainen voi annostella omalle lautaselleen, jotta vhh voi syödä samaa)
  • Lohiwok ja perunamuussi (vhh jättää muusin muille)
  • Kanankoivet ja riisi (vhh jättää riisin ja ottaa kasviksia koipien kanssa)

Menneinä viikkoina

Olemme ihmetelleet lasten kanssa syksyn ihmettä, taaperon lempipuuhaa on pomppia lehdissä, nyt sai vaahteranlehdistä tehtyä oikein ison kasan, niin se oli hulvaton leikki pomppia siinä ja heitellä kasaan palloa, käpyjä ja keppeja ja katsoa miten heitetyt asiat uppoavat kasaan niin että menevät piiloon.

Me ollaan ulkoiltu paljon, leivottu ja vaan vähän oltu. Olemme joitakin kahvittelukertoja käyneet kavereiden luona, muutamia yhteisiä puistohetkiä on ollut toisen äidin ja hänen lasten kanssa ja tietenkin olemme käyneet morjestamassa naapuria ja hänen koiraansa (taaperon rutiini lähes päivittäin).

Ekaluokkalaisemme on halunnut kerätä lehtiä, koska tekee lehtitaideteosta, jonka ihan itse keksi haluavansa tehdä =) Ainut vain että osan lehdistä kerkisi taapero nappaamaan ja rikkomaan, mutta lehtiä riittää, se on aika varmaa =)

Minulla on ollut niin paljon kaikkea:

Nämä liikunnat, ruokavaliomuutokset, yritän kehittää kokoajan jotain sosiaalista toimintaa itselleni ja lapsilleni, että minulla on ollut olo, ettei minulta ole liiemmin irronnut mitään jaettavaksi enää tänne blogiin teille lukijoille. Olen vain kirjoittanut ruokalistaa, liikunnasta tai ruokavaliosta postauksia ilman sen syvällisimpiä pohtimatta tai henkilökohtaisempia sanomatta. Minulla on ollut jokin hankaluus jakaa itsestäni syvällistä tai edes syvällisempää asiaa nyt ulospäin. 

En ole lopettamassa blogin kirjoitusta, se on mielekästä minulle edelleenkin, ehkä haen että mitä sitä kirjoittaisi, minulla olisi paljon aiheita, on lapsijuttuja, kasvatusta, ruokaa, ruokavaliota jne. mutta nyt on tuntunut että vähän jokainen aiheeni jota olisin kirjoittamassa, on liian pieni kirjoitettavaksi. Ehkä pitäisi palata siihen perusajatuksen pariin, että kirjoittelen mitä kirjoittelen ja lukee ken tahtoo =) Haluaisin kuitenkin kirjoittaa sellaisista asioista, jotka teitä lukijoitakin kiinnostaisi. 


Mukavaa viikonloppua sinulle sinne.

Kommentit