Lokakuun tavoitteet itselleni ja syyskuun katsaus

 Hei sinulle sinne viimeiseen päivään syyskuuta.


Tein syyskuulle tavoitteita itselleni, linkki postaukseen tästä: syyskuun-tavoitteet-itselleni. Jatkoin nyt lokakuulle samaa, eli minulla on nyt lokakuullekin pieniä omia tavoitteita ja kerron miten onnistuin syyskuun tavoitteiden kanssa. Syksy kun jatkaa kulkuaan (on jo kovassa vauhdissa), mutta päivät kun lyhenee ja pimenee, sekä sateet alkavat, niin on äärimmäisen tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta ja siitä, että se mieli pysyy virkeänä. Siksi minulla näitä tavoitteita on. Ne ei ole sellaisia pakko tehdä ja pakko päästä tavoitteisiin, vaan sellaiset mihin pyrin ja pyrin sillä lisäämään itselleni hyvää mieltä.

Otetaan syyskuu tässä ensin käsittelyyn:

  • 3 kirjaa, en onnistunut tässä. Kuuntelin kaksi kirjaa, toinen on sellainen kuin Tunne tunteesi (Katja Myllyviita. Todella hyvä kirja, jota suosittelen kaikille omista tunteista, käytöksestä ja ajatuksista kiinnostuneille ihmisille. Tämä lisää hyvää oloa ja hyvää mieltä sekä auttaa ymmärtämään kenties joitain omia tunne puolen juttuja. Toinen kirja oli sellainen kuin Joustava mieli parisuhteessa (Arto Pietikäinen), myös oikein hyvä kirja ja auttaa ymmärtämään itseään sekä kenties kumppaniaankin paremmin. Nyt ei ollut mitään kevyttä kepeää kerrontaa kuuntelussa, vaan tälläisiä hyvinvointikirjoja. Molempia voin suositella.
  • Syömiset, tämä meni vähän penkin alle, unohtelin syödä ja jätin joitain juttuja pois, mutta mennyt paljon paremmin kun aloitin tämän VHH:n, olen syönyt paljon paremmin. Joten tyytyväinen aikalailla kokonaisuudessaan olen syyskuuhun.
  • Liikunta Oli mielekästä, ei pakkoliikuntaa ja sain todella hyvää oloa liikunnasta, joten tavoite suoritettu.
  • Paino tavoite suoritettu
  • Navanympärys tavoite suoritettu
  • Mieliala pääsääntöisesti oli hyvä buugi, eli suoritettu =)
  • Villasukat sain kuin sainkin valmiiksi, ainut, että en ole päätellyt niitä vielä, mutta sitä en laske, eli chek valmista tuli =)

Syyskuulle minulla oli oma salainen toive, että pääsisin takaisin Blogit.fi Top 100 listalle, siinä en onnistunut, mutta ei se haittaa =)

Lokakuun tavoitteet:

  1.  Käydä lasten kanssa metsäretkellä
  2. Maalata lasten kanssa sormi/vesiväreillä lokakuun aikana
  3. Saada kiitoskortit pojan rippijuhlista postiin (ne saapuivat juuri)
  4. Painoa haluan saada 3 kg tiputettua (tämä on todella kova, mutta tavoittelen tätä nyt)
  5. Kirjoja kuunnella tai lukea 2kpl
  6. Löytää jokin uusi, mielihyvää tuottava pieni asia itselleni
  7. Tehdä jalkahoito itselleni 
  8. Soittaa kolmelle kaverille tai sukulaiselle (kolmelle ihmiselle) ja kysyä heidän kuulumisiaan
  9. Pitää yksi herkuttelupäivä (yleensä kun aloitan jonkin ruokavalion missä karsitaan jotain pois, minun on vaikea antaa itselleni lupaa pitää herkkupäivää, joten siksi tämmöinen tavoite).
 Sellaiset olisi lokakuun tavoitteet. Mielihyvän tuottajia kaikki omilla tavoillaan. Onko sinulla tavoitteita itsellesi? Onko sinusta mukava lukea toisten tavoitteista?

  

Kommentit