Ihanaa kasvisruokaa

 Hei sinulle uuden viikon alkuun!Minulla on sinulle hyvä ja helppo kasvisruokaohje. Jos olet lukenut aikaisemmin blogiani, tiedät että meillä on pyrkimyksenä, että viikossa olisi kaksi kasvisruokaa tarjolla. Tämä on niistä yksi, josta meillä tykkää kaikki. Mukavasti pehmeiksi hautuneet kasvikset, lientä, johon voi dipata vaaleaa leipää ja pieni kirpeys maussa takaa hyvän makuelämyksen.Tämä on vähän, kuin Ratatouille, mutta ei kumminkaan. Kuvan kasvikset pilkotaan suurehkoiksi paloiksi, päälle tölkkitomaatit, huuhdellaan tölkit tilkalla vettä, päälle balsamicoa, ripaus sokeria ja suolaa sekä mustapippuria. Uuniin 150-175 asteeseen (vaihtelen lämpötilaa) ja annetaan hautua kolmisen tuntia välillä sekoitellen. Simppeliä, mutta niin hyvää. Tarjotaan vaalean leivän kanssa ja jos kaipaa hiilareita, niin riisin kanssa on oiva pari.

 

Kuulumisia 

Kirjoitan tähän pienen kuulumispäivityksen. Tänne kuuluu oikein hyvää, päivät kuluu nopeasti, aamulla herätys, lapset aamupalalle ja pojat kouluun, neidin kanssa joko kauppaan tai ulos, siivoamista, leikkimistä, ruuan laittoa ja treenaamista. Minulla edelleen tiukka treeniaikataulu, josta nautin suuresti. Se tuo virtaa ja hyvää mieltä. Olen jotenikin tosi onnellinen, vaikka ympärilläni tapahtuu paljon, mutta sisäinen seesteys on vahvasti läsnä.

Pojan ekaluokka on lähtenyt hyvin käyntiin, hän tykkää koulusta ja opettajastaan. Ysiluokkalainen pohtii tulevaisuuden suunnitelmia ja odottaa kovasti mopokorttia (joulukuussa ikää saada kortti, mutta jo polttelisi ajaa, kun hänelle jo mopo hommattiin, että saa sitä hoonailla ja laitella ennen kun se kortti on hallussa). 

Instagramin puolella käyn päivittämässä aina kun olen postannut, minua voit seurata tästä: @lastenjahellan

 

Kommentit