Viikon ruokalista perheelle

Hei sinulle Torstaihin.

Nyt näitä tulee muutama aika perättäin, koska tässä on tämän viikon ruokalista kas ole hyvä. Hinta ruuille oli n. 128 euroa. Olen ollut niin maissa, että en ole saanut aikaiseksi postata tätä, enkä muutakaan. Nyt sain virtaa taas, kun kehitettiin miehen kanssa yksi aivan loistava idea! Me aiotaan Vaihtaa tupakanpoltto (me olemme lopettaneet, mutta kokoajan leikimme tupakan kanssa, kyllä tämä yksi aski ja sitten taas lopetetaan ja taas vähän poltetaan jne.). Yhteiseen liikuntaan. Rakennamme meille oman kuntosalin hilavitkuttimineen =) Jee jee. Se antaa energiaa kamalasti jo pelkkänä ajatuksena.

Mutta se ruokalista:
- Nakkikastike ja perunat
- Lohipasta
- Margherita pizza rahkapohjalla
- Tonnikalakiusaus
- Riisi-Broilerpata
-Lindströmin pihvit
- Kasvistortillavuoka

Väli/iltapaloina

-Toastit (siksi nuo ostetut leivät)
- Vaniljavanukas
-Hedelmiä ja sämpylää
- Pulla ja kaakao
-Marjasmoothie ja porkkanatikut
- Mansikkajugurtti maustamattomasta jugurtista ja pakastemansikasta
- Marjapiirakka (tähän ihastui kaikki, niin piti tehdä heti uusi).

Mutta näin, anteeksi sinule lukijani pieni tauko, mutta minulla kesti hetki että pääsen taas sieltä risukasasta ylös. Nyt viikonloppuna alkaa meillä sellaiset lihaskuntotreenit että =) (minulla on edelleen se peppupalamaan 365 treeni menossa, mutta lihaskunto tulee nyt lisäksi). Liikunnasta saa energiaa ja hyvää mieltä.

Kommentit

  1. Hei,ihana asia, että kirjoitat. Seuraan aina tarkoin koska tulee uusi juttu. Kylmään veteen leivottu leipä onnistui tosi hyvin! Nyt katselin onko piirakkaohje ollut aiemmin,en huomannut. T. Anita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos ihanasta kommentista<3 Todella mukava kuulla että pidät sivuistani. En ole piirakan ohjetta laittanut, mutta minäpäs kirjoitan sen kuvan kera pikimmiten niin pääset testaamaan:) kiva kuulla, että leipä onnistui ja maistui:) se on kyllä todella hyvä ohje! Kaikkea hyvää sinulle viikkoosi:)

      Poista
  2. Millaisen lohipastan teet? Olisi kiva saada resepti. Tsemppiä tupakoinnin lopetukseen, toivottavasti pääsette epämiellyttävästä tavasta nyt eroon lopullisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen yleensä sellaisen mihin laitan ihan lohisuikaleita ja sipulia, joita kuulotan pannulla, lisään sekaan ruokakermaa ja näistä jonkun aina fiiliksen mukaan: tuorejuusto/sulatejuusto/ranskankerma. Maustan sitruunalla ja tillillä sekä pippurilla. Keittelen hetken kasaan kastiketta. Keitän pastat ja sekoitan joukkoon. Nam:) kaikilla versioilla tulee kyllä hyvää. Nopeaa ja helppoa. Seuraavana päivänä kun lounaalla tarjoan, paistelen pannulla.

      Poista
    2. Niin ja kiitos tsempeistä! Nyt saisi kyllä luvan loppua todella typerä tapa:)

      Poista
  3. Ihanaa uutta viikkoa teille.
    Täällä myös jumpat tulevat osaksi minun ja lasten päivää.
    Ajattelin sellaista liikunta/venytys tuokiota lasten kanssa joka päivälle.
    Täytyy aina hieman kehitellä jotain uutta lapsille ja itselle, ettei päivät ala menemään totutuille raiteille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin teille ihanaa viikkoa! Voi että kuulostaapa kivalle tuo jumppa/liikunta, varmasti lapsetkin tykkää ja tuo tosiaan sitä kivaa vaihtelua päiviin! Lähditkö kokeilemaan sitä peppu palamaan treeniä? Minulla lähtee huomenna 7:s viikko sitä ja on kyllä ollut mukavaa jumppaa🙂 ja on alkanut keho muovaantumaankin, mikä on vain kiva lisä.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)