Voihan PEPPU, mistä ostin treenit?

Hei sinulle aurinkoiseen sunnuntaihin!

Nyt olen vakuuttunut näistä treeneistäni, jo näin viikon jälkeen voin sanoa, että treenipaikka, josta ostin omani (peppunauhan postituskulujen hinnalla) on hyvä! Aion tämän aloituspaketin jälkeen ostaa vuoden treenit täältä. Hinta on mielestäni hyvin hyvin edukas tähän vuoden pakettiinkin.

Minulla ei ole kaupallista yhteistyötä, olen vain niin kovin tyytyväinen, että aion jakaa sinulle kokemukseni jo näin viikon jälkeen treeneistä ja avaan hieman muutakin tähän liittyen.

Suorittaja tyyppi
Itse olen hieman suorittavaa tyyppiä, joskus meinaan unohtaa kuunnella itseäni ja kehoani, kun olen päättänyt alkaa urheilemaan, muokata ruokavaliota tms. Minulla kuitenkin on ajatusmaailma tässä ajansaatossa muuttunut, olen tullut itselleni armollisemmaksi ja haluan lähteä siitä lähtökohdasta, että tehdään itselle hyvää, ei rääkätä kehoa ja riuduteta, vaan nätisti toimitaan omaa kehoa kuunnellen.

Miksi valitsin tämän paikan
Tämä paikka tukee tätä periaatetta. Tuolta saa joka harjoituspäivälle sähköpostin, jossa on myös vinkkejä esim. ruokajuttuihin, siinä postissa muistutetaan oman kehon kuuntelemista ja samalla kannustetaan treenaamaan, mutta itseään kuunnellen. Mielestäni tämä lähtökohta on oman motivoinnin kannalta avainasemassa.

Miksi lähdin mukaan?
Näin tästä kokeilujaksosta mainoksen ja päätin kokeilla, miksi? Koska minulla on ollut olo että haluan liikkua, minulla ei ole mahdollista lähteä kodin ulkopuolelle säännöllisesti, minun monet liikuntakerrat on peruuntunut jostain toisesta ihmisestä johtuen jne. Eli halusin treenit, joiden suorittamisesta vastaan vain ja ainoastaan minä itse, jos minua laiskottaa, se on ihan vain minun asia, kukaan ei sano minulle että tänään treenit on peruttu. Hinta oli tosiaan vain postituskulu, joten miksi en kokeilisi?

No niin, mikä se paikka on. Tässä on linkki sinne:https://uudenelamanalku.fi/

Miksi aion jatkaa? Siksi että nyt minulla on jo tuon yhden viikon jälkeen ihan mieletön fiilis, ensin oli jalat kipeät, mutta sain kovasti virtaa treeneistä, minulle tuli hyvä mieli ja oikein odotan aina treenejä. Minun pitää nähdä se vaiva, että treenaan, ihan itsellenihän sen teen, joten sohvalla treenien katsominen tai voimanauhan tuijottelu  ei tee tuloksia. Vain minä itse voin ne tulokset treenaamalla tehdä.

Nuo treenit sopii niin vasta alkajalle, kuin kauemminkin treenanneelle. Sähköposti joka treenipäivälle on kiva muistuttaja ja samalla tsemppaaja, vaikka sähköposti on varmasti kaikille sama, se tuntuu todella henkilökohtaisesti osoitetulle. Sitäpaitsi meillä on taaperosta teiniin jokainen lapsi osallistunut harjoitushetkeen, he ovat innostuneet minun mukana ja taaperokin kyykkää vieressä onnellisena =) Hyvä fiilis ja tekemisen meininki siis on käsinkosketeltavissa. Lisäpisteet voimanauhan söpöydestä. On aika naisellinen olo treenata =)

Että, jos meinaat jumppailla, suosittelen kokeilemaan tätä. Tässä vain itse voi vaikuttaa omiin tuloksiin.

Kivaa alkavaa viikkoa! Taas huomenna käynnistyy uusi viikko, paljon aurinkoa ja kivoja päiviä =)

Kommentit

 1. Upeaa uutta viikkoa ja treeni intoa.
  Itsekin hieman innostuin tästä postauksestasi.

  Katsotaan täytyykö minunkin tilata tuon peppunauhan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi että kun hyvä juttu! Suosittelen kyllä kovasti, itselläni ainakin niin mahtava fiilis ja virtaa on kun pienestä kylässä:) sinne myös upeaa viikkoa ja mahdollista treenikärpäsen puraisua:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)