Voihan maanantai ja paahdettu mysli

Hyvää huomenta sinulle uuteen viikkoon!

Siis nämä maanantait ei tunnu olevan minun puolellani =) Tänään aamu alkoi taasen sillä, että minulla oli sovittu soittoaika, ja mites kävi, olin unohtanut sen kokonaan. Juuri silmät avanneena vastasin puhelimeen ja saimme onneksi sovittua, että soittaa minulle 10 minuutin päästä uudelleen. Äkkiä lapsille aamupala, onneksi meillä oli tätä paahdettua mysliä valmiina. Keitin kahvit ja sitten puhelin soikin uudelleen.

No ei siinä vielä mitään, noita sattuu. Taivaalta tulee räntää, meillä on kesärenkaat alla, niinkuin varmaan kaikilla muillakin. Joo tiet on onneksi sulat, mutta ajatuksena ei kiva, että tänään ajan taas n.100km kun vien miehen toiselle paikkakunnalle, mistä sitten lähtee reissuun työkaverinsa kyydissä. No... selviän siitä varmastikkin. Minulle tuli viesti että yliopistoopintoni on alkamassa ja tunnukset tulisi aktivoida (ainiin, minähän ilmoittauduin yliopistokurssille....)

Maanantai ei ole vielä edes kunnolla alkanut ja jo on monen monta pientä juttua tullut. Tänään olisi leivontaa ja sen sellaista. Jospa se päivä tästä kääntyisi vielä parempaan.

Paahdettu mysli
5dl kaurahiutaleita
2dl auringonkukansiemeniä
1dl kurpitsansiemeniä
1dl sallisen salaattisekoitusta
1dl kuivattuja karpaloita

60g voita
1dl kookossokeria
0,5dl siirappia
1tl vaniljasokeria


Sekoitetaan voi, siirappi ja sokeri kattilassa, sulatetaan annetaan helmeillen kuplia. otetaan pois levyltä, lisätään vaniljasokeri. Kaadetaan kuivien aineiden joukkoon, sekoitetaan hyvin. Paahdetaan uunissa keskitasolla 200c, ensin 10min. sekoitetaan ja paahdetaan vielä 8min. välillä sekoittaen.

Annetaan jäähtyä ja kuivua, kaadetaan ilmatiiviiseen purkkiin.

Huomasithan että minut löytää nykyään myös instagrammista =) Opettelen uutta, eli minut löytää nimellä: lastenjahellan https://www.instagram.com/lastenjahellan/?hl=fi
Tervetuloa seuraamaan, sinne päivitän aina kun postaan ja saatampa jotain pikkuextraa lisäillä sinnekin =) huomaatko, lisäsin linkin =) (jos luit ensimmäisen minut löytää instasta päivitykseni, niin huomaat että olen edennyt)

Mukavaa viikkoa sinulle sinne =)




Kommentit