Kesäsuunnitelmia, Oletko käynyt Keski-Suomessa?

Hei sinulle kauniiseen lauantaihin.
Nuotio joltakin kesältä

 

Kaunis ilma ulkona pistää miettimään että mitäs kaikkea sitä kesällä tekisikään. Meillä on aina tapana käydä huvipuistossa joka kesä koko perheen voimin. Niin varmaan myös tänä kesänä. Power Park on ehdoton suosikkimme. Todella todella hyvä palvelu ja siellä on aina ihanan siistiä! Hyvät laitteet ja kaikille jotakin. Samaten käymme retkillä, marjassa ja niitä ihan tavallisia juttuja. Rannalla koko aamupäivä eväiden kanssa on ihanaa puuhaa lasten kanssa.

 

Nyt kun kevät on ollut vähän tämmöinen epätavallinen ja aikaisemmin normaalilta tuntuva vaikka piipahdus kahvilassa, tai päätös syödä ravintolassa hetken mielijohteesta ei ole ollut mahdollista niin on jotenkin ymmärtänyt että tosiaan, se on semmoinen hieman luksushetki. Minulla ei ole kaupallista yhteistyötä eikä muuta hyötyä, tästä kirjoituksestani, mutta kerron yhden jutun, jota suosittelen kokeilemaan.

 

Minulla on jo kauan ollut sellainen että tekisi mieli ravintolaruokaa. JA ei ihan mitä tahansa ravintolaruokaa vaan Keski-Suomessa, tarkemmin Hankasalmella on sellainen Hotelli Ravintola Revontuli, Siellä on Amerikkalaistyylinen Diner (samalla voi vaikka keilata) ja takuuvarma annos on Pekoni Cheeseburger, se on ihan mielettömän hyvä ja sitä olen kyllä tänä keväänä kaivannut.

 

Samaten sitä palvelua olen kaivannut, jota tuolta saa. Onko osaksi Keski-Suomea, vai onko onnistuttu palkkaamaan just ne asiakaspalvelutyypit tuonne, siellä meinaan saa todella hyvää palvelua ja tuntee kyllä itsensä tervetulleeksi. Jos ajelette Keski-Suomeen niin suosittelen kokeilemaan. Olemme yöpyneet siellä mökissä ja joskus vielä tulemme kokeilemaan lasi Iglut. 


Keski-Suomessa on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa, jokaiselle jotakin. Jos vähän googlailee niin löytää hyvät retkeilypaikat, uimarannat jne.

 

Semmoisia suunnitelmia kesälle, mitäs teillä on mielessä? Meinaatteko huvipuistoon? Retkeilettekö vai mitä teette? Oletteko jo käyneet Revontulessa? Mitä paikkoja suosittelet itse?


Mukavaa viikonloppua sinne, mies lupasi tänään grillata, joten tällä äidillä on vapaa hetki yhdestä ruokailukerrasta =)



Kommentit

  1. Power Park on kyllä todella kiva paikka!
    Saapa nähdä millaiseksi tämä kesä muodostuu. Meidän Jockfallin kalareissu peruuntui, ensi vuonna paremmalla tuurilla.
    Isompia suunnitelmia ei ole tehty, fiiliksen ja sään mukaan mennään.
    Nämä kesät alkaa olla erilaisia, kun lapset kasvaa. Heille tulee kesätyöjuttuja yms omia menoja.. sen takia odotinkin sitä kalareissua, sinne olivat kaikki lähdössä. Ehkäpä jotain keksitään. :)
    Revontuli ja Hankasalmi on mulle vieraita paikkoja. Kuullostaa kyllä herkulliselta! :) On ihana kun löytää sellaisia helmi-paikkoja joihin on ihana poiketa aina uudestaan.
    Ihanaa viikonlopun jatkoa teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että:) ja vieläpä kyllä mainitsen että revontuli sijaitsee vesistön lähellä että kalastusmahdollisuus todellakin on. Olen jotain lukenut että heillä on kalastus ohjelmaakin tarjolla:) kannattaa tutustua. Josko se korvaisi menetetyn🤔

      Nimenomaa se on ihanaa kun löytää niitä paikkoja mihin palata aina ja aina vaan! Ne on niitä kivoja ja helppoja valintoja arjen kiireen keskellä kun haluaa vähän lomaa😀

      Ihanaa viikonloppua sinnekkin🤩

      Poista
  2. Meillä auki vielä kaikki kesän menot ja meinigit.
    Ihana ilma tänään ja sain aloitettua joka kesäisen peitto/tyyny pesuni.
    Aurinkoisia ja ihania päiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että sää aloitit jo sen puuhan😄 hyvä sinä! Yksi vaihtoehto siis Keskinen suomi😆 kesällä on kyllä ihanaa kun menee avoimin mielin ja fiilispohjalta että mille tuntuu ja kun vapaata on niin sitten sinne:)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)