Ensi viikon ruokalista ja vähän muutakin

Hei sinulle aurinkoiseen perjantaihin=)

Se oli viikkokaupan aika taasen. Nyt oli vähän kalliimmat ostot, kun sain inspiraation tehdä omaa mysliä, niin siihen tykötarpeet nostavat hintaa. Makkarapaketit ovat puutalkoo päivään, jollon paistamme makkaraa taas omassa pihassa (nyt viikonloppuna olisi tämmöistä luvassa).






Gluteenittomia sämpylöitä
Ensi viikon ruuat


  • Koskenlaskijan soijarouhemakaroonilaatikko
  • Jauhelihakastike ja perunat
  •  Pad Thai Katkaravuista
  • Nakit, salaatteja, itsetehtyjä lihapiirakoita
  • Lohikiusaus
  • Uunifetapasta
  • Chili con carne
Väli/Iltapaloja
  • Paahtovanukas
  • Munkit ja sima
  • Marjasmoothie, ruisleipä, leikkele
  • Kiisseli, tuorepala ja hedelmä
  • Mustikkagrahampuuro ja hedelmä
  • Ananasriisi
  • Peltileipä, kaakao, paprika
Lämpimiä voileipiä

Hinta ostoille oli 125,65e, joten aterian hinnaksi tulee 3,59e heti nousee, kun on jotain erikoisempaa ostettuna ja makkarat tietenkin tekee osansa.

Miten meni viikko noin muuten
Kirjoitinkin meidän räjähtävästä maanantaista =) hah, minulla oli tunne jotenkin koko viikon, että olen vaan kyydissä matkustajana ja viikko vain menee vaikka kaikenmoista olemmekin touhuillut taas. Meillä on ollut täällä TODELLA huono tuulinen teini, joka joutui jo pyytämään opettajalta anteeksi, kun sanoi todella tulisesti siitä, kun opettaja huomautti että tehtävät ovat tekemättä. (Teinillä on todella kovat paineet nyt koulussa, kun hänestä tuntuu, ettei homma ole ihan hanskassa). Hän on myös viestein riidellyt kavereiden kanssa, sanallisesti pikkuveljen kanssa ja myös minun.
Kanaa ja Kriisiä =)

Ratkaisu:
 Olen aikaisemminkin ehdottanut hänelle, että listaisimme aina aamuisin kaikki tehtävät ihan paperille, mutta hän on kokenut että se stressaa enemmän vaan, mutta nyt tänään tämän teimme ja näytin kuinka listaa käytetään ja muistikapasiteettia ei tarvitse käyttää "mitä minun piti tehdä" asioihin, kun ne on siinä paperilla. Nyt oivalsi ja huomasi, että lista on todella hyvä. Nyt meillä on täällä taas hyvän tuulinen teini =)

Mukavaa viikonloppua sinulle, nautitaan auringosta (en ole katsonut säätä, joten toivon että aurinko paistaa). Huomasithan jo minun uuden postaussarjan kasvatuksesta, sekä niksini hyviin leipiin =)

 

Kommentit

  1. Moi! Nämä kauppa- ja ruokalista postaukset on musta tosi mielenkiintoisia. Käyn/tilaan ruokaostokset myös kerran viikossa. Meillä on kyllä isompi perhe kuin teillä, mutta en kuitenkaan tajua miten halvalla selviät, vaikka itsekkin siis pääsääntöisesti leivon kaiken leivän ja teen kaiken ruuan alusta. Hienosti hoidat ��!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Voi kiitos<3 todella mukava kommentti joka lämmitti mieltä. Kiva että olet löytänyt blogini:) mukava kuulla että teillä myös kokkaillaan paljon itse:) minulla saattaa osin vaikuttaa tähän talous puoleen Se,että olen aikaisemmalta ammatiltani talousihmisiä;)

      Poista
  2. Tuossa piti siis olla hymynaama :) eikä mitään kysymysmerkkejä :). Kyllähän se varmasti ammatti ihmiseltä budjetointi sujuukin :) mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) saattaa olla tosiaan että muutaman budjetin 10v aikana saatoin tehdä ;) oikein mukavaa viikonloppua myös sinne!

      Pst. Olisin tullut vastavierailulle blogiisi mutta sinulla taitaakin olla yksityinen blogi?

      Poista
  3. Kiitos :) Mulla ei ole blogia. Oon kyllä miettinyt aloittamista...ehkä joskus :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)