Viikon ruokalista 2,83e/Ateria

Hei vaan.

Se oli taasen kauppapäivä. Nyt en kerinnyt ottamaan ostoista kuvaa, koska kävin illasta kaupassa ja taaperon iltapala oli menossa kun tulin kotiin. Laitan tuohon tuommoisen pullakuvan, huomenna leivon pullaa, joten sopii hyvin tähän.

RUOKALISTA:
MA: Jauhelihapasta
TI: Silakkalaatikko
KE: Lihapullakastike ja nauhapasta/muussi
TO: Makkara-muussivuoka
PE: Tonnikalalasagne
LA: Kanasalaatti ja patongit
SU: Taco-Munakasrulla

LASTEN LEMPPARIA:
Meidän poikien lempiruokaa on kaikki lasagnet, joten siksi meillä on lasagnen eri versioita aika usein. vaihtelen myös tekotapaa, eli en tee aina maito-juustokastiketta ja tomaattikastiketta. Vaan vaihdellen teen eri variaatioita.

HINNASTA:

Ruokaostot maksoivat 99,14e, eli aterian keskihinta on 2,83e. Ostin toki herkkujakin viikonlopulle, ne maksoivat 10,08e.

LUKUJÄRJESTYKSISTÄ:
Aikaisemmin kirjoitin meidän perheen lukujärjestyksestä, jokaiselle lapselle siis kirjoitin omat tapahtumat päivän ajalle meidän keittiön seinään =) Nyt meillä on ollut paljon seesteisempää, kun on kaikki merkattu ylös. Myös teinin on ollut helpompi ohjata omaa tekemistään kun on merkattuna ajat, milloin tekee mitäkin. Taapero on ollut tyytyväinen kun pääsee heti aamupalan jälkeen ulos, eskari tuntuu nauttivan siitä myös.

HYVÄÄ PALVELUA KAUPASSA:
Tänään oli kiva, kun kävin kaupassa, kysyin ohimenevältä myyjältä että sattuisiko olemaan jossain takahuoneessa porkkanoita vielä, joita ei ole kerinnyt tuoda esille. Sanoi että valitettavasti ei ole. Kun olimme kassalla, samainen myyjä tuli porkkanakärryjen kanssa ja sanoi että löytyihän sieltä takahuoneesta niitä sittenkin =) Tuli hyvä mieli kun toi kassoille asti ja minä sain porkkanani=)

VÄLIPALOISTA:
Meillä syödään välipaloina vaihtelevasti monenlaista, on viilistä, jugurttia, mysliä, muroja, hedelmiä, piirakoita, kiisseleitä ja milloin mitäkin. Välillä on vispipuuroa eri makuisina (Puolukka, herukka, omena, aprikoosi jne...)

Sellaista tänne. Mukavaa loppuviikkoa sinulle kiitos kun luit, pysytään järjissämme ja terveinä noin muutenkin =)

Kommentit