Mitä ostimme, miksi?

Hei vaan sinulle Perjantaihin ja alkavaan viikonloppuun!

Paljonko maksoi? Mitä näistä laitettaisiin? kiinnostaako sinua muiden ostot? Minusta ainakin on mielenkiintoista tietää mitä ihmiset ostavat ja mitä niistä valmistavat, mutta en oikein ilkeä kaupassa kun pikkaisen vilkuilla, jos sitäkään =) saatan jopa arvuutella mielessäni mitä ihmiset aikovat laittaa ruuaksi tarvikkeistaan.
Avoimesti ei kehtaa katsella. Pitkästä aikaa kuvasin kauppakassin sisällön. Nyt kaikkinensa ja kerron mitä näistä meinaan valmistaa.

Kuvasta puuttuu Wc paperi, se meni suoraan vessaan, kuten aina kun kaupasta tulemme, se kulkeutuu paikoilleen oitis. Hintaa näille ostoille kertyi 119,69 Euroa, joista ruokien osuus oli 109,60e

Tänään on perjantai, joten kaikille perjantai herkkuina on sipsiä, dippiä ja karkkia, suklaata jne.
Hunaja oli loppunut, sitä en varsinaisesti tarvitse mihinkään, mutta ostimme nyt kun oli lopussa. Soijarouhe on myös kohta lopuillaan, niin on jo uusi tilalla. Kaksi olutta on huomiseksi saunajuomaksi minulle. Halusin sellaiset. Kaksi 2kg jauhopussia, ne on joka viikkoiset ostot, sen verran minulla menee jauhoja, kun leivon meille leivät. Vanukkaat ovat välipaloiksi lapsille. Kaksi hätävara ruoka ainetta on eli kalapuikot ja silakkafileet. Pakkasessa on Wok-Vihanneksia, joten niitä en ostanut, vaikka tarvetta on ensi viikolle.

Mitä näistä kokkailen?
Nakkikeiton
Nakkikastikkeen ja perunamuussin
Wok-Vihanneksia ja kanafileitä
Tonnikalakastike ja spagetti
Uunijuurekset ja lihapullat
Soijarouhekiusaus
Yhdelle päivälle on tarkoitus jalostaa jämistä ruoka, mutta jos on niin nälkäistä porukkaa että ei ole ylijäämää, niin sitten minulla on tomaattikeittoon, kalapuikkohampurilaisiin tai silakkapihveihin tai silakkalaatikkoon kyllä ainekset....

 Semmoisia. Mukavaa viikonloppua sinulle, muistathan että jos tekee mieli kurkkia toisten ostoksia, niin sitä tekee varmasti aika moni, eli ei se haittaa jos vähän uteliaana kurkkailee =)

Kommentit