Hyviä uutisia!



Hei vaan sinulle.

Päätin, että kirjoitan hyvistä uutisista näin masentavien ja mullistavien uutisten keskellä. Nyt olisi tärkeää, että nauttisimme niistä pienistä iloista ja onnistumisista, mitä päivän aikana tapahtuu, koska muu maailma nyt on vähän synkempi. Tuskin tarvitsee kertoa miksi.

Aurinko on paistanut tänään koko päivän. Tänään oli kevätpäiväntasaus, joten olemme menossa kovaa vauhtia kohti kevättä ja sitä myöten kohti kesää. Linnut eivät tiedä koronasta mitään, vaan ne laulavat onnellisena siitä, että talvi on kohta selätetty. Jos oikein positiivisella mielellä on, niin aika kaunistahan se lintujen laulu on.

Tänään iloitsin siitä, että lapset tekivät mielellään tehtävänsä, yläkoululainen omat koulutehtävät ja eskari minun hänelle tekemät tehtävät. Askartelimme F kirjain juttuja. Koira oli tänään mukava lenkillä, ei vetänyt melkein ollenkaan (meinaa olla juoksut alkamassa, niin silloin on aina aivan mahdoton lenkeillä, mutta tänään meni ihan kivasti).
Maailma on vielä pystyssä ja ainakaan tietääksemme emme ole saaneet Korona viirusta, siitä voimme iloita tänään. Siskoni, joka asuu pääkaupunkiseudulla, laittoi kuvan, että ensimmäiset leskenlehdetkin on jo havaittu.

Mieheni työsopimus jatkuu nyt ainakin heinäkuun lopulle, ellei jotain mullistavaa tapahdu töiden suhteen, siitä voimme iloita myös. Tässä oli tämmöinen positiivisten juttujen keräys. Varmasti jokaisen päivästä löytyy ainakin yksi, ellei useampikin positiivinen tai mukava asia. Niitä kannattaa muistaa miettiä kaiken tämän keskellä ja varsinkin ennen nukkumaan menoa. Muistetaan että meillä on kuitenkin aika hyvin asiat, vaikka maailma kaatuisi vaikka mitä tapahtuisi, niin kannattaa muistaa, että on paljon hyvääkin.

Mitä hyvää sinulle on tänään sattunut ja tapahtunut? Mikä sinut sai iloitsemaan?

Kommentit