Helppo jauhelihapasta ja kellojen siirto


Hei vaan sinulle uuteen viikkoon ja maanantai iltaan! 

Tein tänään sellaista simppeliä ja hyvää jauhelihapastaa, jonka ohjeen ajattelin jakaa näin ruokapohdintojen keskelle sinulle sinne. Tulee harvakseltaan laitettua reseptejä, joten niiden määrää voisin täällä blogissa koittaa lisäillä enemmänkin. Teen kumminkin aina maistuvaa ruokaa ja suhteellisen simppeleitä on kaikki reseptini myöskin.

Niin ja se arki polkaistiin taas käyntiin normaalisti ja akut on ladattu, tarvitsin vain pienen hetken olla vain minä itse.

Jauhelihapasta:
400g jauhelihaa
n.1rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 prk tomaattipyrettä
1prk Tomaattimurskaa
Pieni tilkka vettä
1prk Ruokakermaa
suolaa
pippuria
kebabmaustetta
sitruunamehua
ripaus sokeria
1pss penne pastaa (käytin täysjyvää)

  1. Lurauta öljyä pannulle, anna lämmitä kunnolla, lisää sipuli ja valkosipuli sekä jauheliha. ruskista jauheliha huolella
  2.  Lisää tomaattipyre sekaan, sekoita. Lisää myös tomaattimurska ja huuhtele purkki tilkalla vettä. Lisää ruokakerma
  3. Mausta ja anna hautua, laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta kypsäksi
  4. Sekoita kastike pastan joukkoon ja tarjoa salaatin kanssa.


KELLOJEN SIIRTO
Taapero ei tiennyt ollenkaan, että kelloja on siirretty, ajattelin että hän kyllä herää ajoissa, niin miten kävi, minun luonnollinen herätyskelloni nukkui klo 8:40 asti =) Ei se niin tarkkaa ole, kun näin poikkeusoloissa ollaan, mutta silti minulle tuli vähän kiire kaiken kanssa, koska päivä meni sitten vähän myöhemmäksi kaikilta osin. sain aikataulun kiinni klo 17 iltaruualle =) Päiväunet tietenkin venyi ja sitä myöten välipala jne. jne.

Välipalaksi sarvia
ULKOILUA KAUNIISSA AURINGON PAISTEESSA
Ulkoilimme sitten iltapäivästä ennen ruokaa hyvin ja niin että taapero oli jo aivan poikki, kun nukkumaanmenon aika oli. Jes! Me tehtiin eskarin kanssa hiekkakakkuja ja taapero oli kakkumonsteri, joka muristen rikkoi kaikki kakut yksitellen =) Se oli hauskaa puuhaa. Hän myös koitti itse tehdä kakkua laittamalla hiekkaa ämpäriin, kippasi hiekat ja alkoi pyörimään ympyrää ihmetellen, että minne se kakku oikein katosi =)

POIKKEUSOLOT JATKUVAT
Tässä samalla katson hallituksen tiedotusta ja niinhän se on, että etäkoulu kodeissa jatkuu. Jaksamista kaikkien kotiin, niin teineille, vanhemmille, kun pienemmillekin lapsille ja muille, jotka opiskelevat ja etätyöskentelevät kodeissa. Pidetään itsestämme ja toisistamme huoli <3

Kommentit