Ruokalistaa ja kaikenlaista diagnoosia

Hei vaan.

Soijarouhepihvi, kasvikset ja peruna-porkkanamuussi
Taas on aika vierähtänyt sitten viimeisimmän kirjoituksen. Me olemme täällä olleet flunssassa, muuten arki on sujunut aika tavalliseen tapaan. Ruokalistoja, budjetointia ja kaupassakäyntiä. MIes viikot reisussa. Normaalia arkea siis.

Viimeisimmän viikon ruokalista näytti tältä (Lasten toive viikko)
Ma: Lasagne
Ti: bolognese ja spagetti
Ke: söimme jämiä
To: Valkosipuliperunat ja lihamureke
Pe: Kanafileet, veneperunat, parsakaali ja bernaisekastike
La: tomaattikeitto ja tuore leipä
Su: Arkinen makkaravuoka


Kuvassa on edellisen viikon annosta

Mitäs muuta:
Sain päätökseen ne ADHD testit.sain sieltä Diagnoosin F90.0 joka ei yllätykseksi muodostunut. Tuo on numero ADHD:lle. Uskon että tämän myötä voin oppia joitakin asioita lisää itsestäni ja lisäämään ymmärrystäni itseäni kohtaan. Näin ainakin luulen ja jopa toivon. Monet sanovat, että tämä olisi jokin muotidiagnoosi. Sitä se ei todella ole meille joilla tämä ihan oikeasti on, jos normaali ihminen pääsisi edes tunniksi pääni sisälle, niin luulen että hän olisi aivan poikki =)

Voit tehdä testin: Lue kirjaa, katso elokuvaa, kirjoita viestiä puhelimella kaverille ja laita vielä yksi ruutu auki josta tulee jokin toinen ohjelma ja vaikka musiikki taustalle soimaan. Tee nämä kaikki samanaikaisesti.=)?  Se kuvaa aika hyvin sitä mikä kaaos välillä on päässä kun on kiire jokapaikkaan ja asioita mielessä =) Näin vanhemmiten olen kyllä oppinut tuohon enkä muusta tiedä, mutta jos siihen onkin joitain apuja, niin olen valmis kokeilemaan mille tuntuisi elää ilman niin monta telkkaria auki samanaikaisesti =)

Nyt vaan harjoittelemaan ahkerasti, jospa sinne kouluun päsisi, niin saan taas asioita eteenpäin =) Vaikkakin voin sanoa että nautin niin kovasti tästä kotona olemisesta. Lasten kanssa on ihanaa puuhailla ja niitä on mahtava hoitaa kotona. On mukavaa kun saa seurata ihan tiiviisti oman lapsensa kehitystä ja kasvua täällä kotiympäristössä =)

Kommentit