Viikon ruuat perheelle 2,95e/ateria

Hei vaan sunnuntai iltaan sinulle!

Kävimme eilen kaupassa, hinta oli edullinen, kun menee taas alle 3e/ ateria. Kauppakassi maksoi tarkalleen 103,39 euroa.

Kauppakassin sisällöstä
Tarkkasilmäisiä jos olette, niin huomaatte, että ostin myös punaisia linssejä, sekä soijarouhetta, jotka ei todellakaan mene nyt tulevan viikon aikana, mutta otan sen jo tässä laskelmassa huomioon. On sitten joissain kauppakasseissa pois hinnasta. Murot on samanlainen kuluerä, joka siis on jo hinnassa mutta ei mene viikossa.

Tulevan viikon ruuista
Ruokalista on tulevalle viikolle hyvä. On kalaa kahtena päivänä, toinen ateria puikkojen muodossa, toinen lohikiusauksen. On kasvisruokia kahta erilaista ja sitten on kanaa sekä jauhelihaa.... Nyt oli heikko valikoima kanoissa, yleensä ostan ne marinoimattomina, mutta nyt ei ollut marinoimatonta muuta kuin todella surkealla päiväyksellä niin otin valkosipulikanaa....

Tulevan viikon tapahtumia:
No nyt on sitten koittanut se hetki, kun pääsen sen viimeisen osion ADHD testeistä tekemään. Tänään haastattelin isääni ja täytimme lappuja tuosta aiheesta. Aika paljon rukseja tuli väittämiin... En yllättynyt, ehkä siinä miten hyvin isäni muisti minun lapsuusaikojani, mutta en vastauksista=) Myös mieheni vastasi aikuisiästä väittämiin... Koulut alkavat taas tiistaina ja työt myös miehellä, eli arki alkaa väistämättä. Kirjastossa pitäisi varmaan käydä, mutta en ressiä revi jos ei keritä.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle. Tulethan katsomaan taas loppuviikosta mitä olen tästä kauppakassin sisällöstä tarjoillut =) Onnea arkeen kaikille, joilla se puskee päälle taas urakalla sieltä.

Kommentit