Viikon ruuat perheelle 1,79e/Ateria

Hei Vaan.

Nyt en usko että tämän alemmaksi enää voi mennä kauppalaskussa niin että ei kärsi jo ostot tai tarjoilut... Perheen ruuat viikoksi kustansi siis nyt 62,60 euroa. Se on 1,788... euroa per ateria. Tälle viikolle on hyviä ruokia tiedossa. mm. uunikalaa, jauhelihapaistosta jne, jne... Nuo sipsit olivat pojille, kun pitivät elokuva illan, niin saivat semmoiset ekstrana.

Aika orvolta nyt näyttää tuo pöytä, mutta tässä pitäisi olla koko menuun aineksia ja tietenkin kaapista löytyy sitten lisää tarvikkeita, mitä tulen hyödyntämään. (hinta on jo jossain kauppakassissa otettu huomioon).

Jauhoja minulla menee paljon, laskin että noin neljä kiloa meni viime viikollakin, niin ostin nyt sitten kaksi jauhosäkkiä. Majoneesi on Coleslaw salattiin, ai että sen on hyvää. Se on lisäkkeenä salaatin ja raasteiden lisänä, ei mikään terveyssalaatti varsinaisesti, mutta silloin tällöin syötynä varmasti ihan käypä.

Tulethan loppuviikosta katsomaan mihin mielikuvitukseni ylsi näillä aineksilla =) Eli mitä siis näistä oikein meillä tarjottiin? Hyvää alkanutta viikkoa sinulle, jos sinulla on sarja hakusassa, suosittelen NetFlixin tarjonnassa sellaista sarjaa kuin Noituri... Minä ja mieheni katsoimme ja molemmat antaisimme sille hyvän arvostelun, oli katsomisen arvoinen.

Kommentit

 1. Sulta todella sujuu tuo taloudellinen ruuanlaitto!
  En ikinä pääsisi noin alas ruokakuluissa. Onhan meillä toki lapset isompia-> ruokamäärät isompia, mutta silti.

  Mekin katottiin pari jaksoa noituria, mutta se jäi kesken. oli puhetta että pitää vielä jokunen jakso katsoa ja päättää sitten jatketaanko. :) Muhun se ei iskenyt täysin, mutta ehkä vika oli mielentilassa.

  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää alkanutta vuotta:) Kiitos kommentoinnista. Nyt oli kyllä poikkeuksellisen alhainen hinta kauppaostoille ja tämän alemmaksi en usko että enää pääsisin :) hauskaa kokeilla näitä eri budjetteja :)

   Teinit syövät kyllä enemmän joten en ihmettele jos et tähän pääse, meillä vain yksi teini ikäinen.

   Noituria kannattaa katsoa muutamia jaksoja se paranee kokoajan. Ekat jaksot minäkin olin että mikäs sarja tämä on, mutta lämpenin sarjaan kun se eteni:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)