ruokalista perheelle 2,95e ateria- mitä saa

Hei vaan.

Viikko meni kamalan nopeasti, arki puski päälle niin kovin armottomasti, että oli kyllä kyydissä pysyminen. No loppuviikkoa kohti alkoi helpottamaan, joten ensi viikko lienee armollisempi.

Mitäs tuolla alle kolmella eurolla sitten saa?
Maanantai: Kaalipata ja perunat
Tiistai: Nakkikeitto
Keskiviikko: Tomaatti spagetti
Torstai: Lohikiusaus
Perjantai: Kanaa ja Wokvihanneksia
Lauantai: Linssikeitto
Sunnuntai: Perunamuussi ja kalapuikot

Ettepä usko, mutta ensi viikon ostot tipahti vielä edullisemmaksi, siellä ollaan jo alle kaksi euroa per ateria. Paljastan sen huomenissa että mitä ostoksiin sitten mahtuu mukaan. Minulla on jokin oma haaste menossa että kuinka pienellä oikeastaan maistuvat ateriat saakaan kasaan ilman että maku tai laatu huononee. Ruuan pitää olla hyvää ja terveellistä vaikka onkin edullista...

ADHD testien tulokset selviää ensi viikolla, vaikka onkin päivän selvää jo tässä vaiheessa että jokin puolto lienee lääkärille aiheellinen.. Testit oli kivoja ainut vaan, että vastailin mitä mieleen ensimmäisenä juolahtikaan, eikä se vastaus ollut läheskään aina oikein... Korjasin sitten kun hetken olin pysähtynyt miettimään että mitä kysyttiinkään, niin oikean vastauksen sitten...Minun perusongelma on tämä, vastaan ennen kuin mietin. Tein parhaani niin se riittää.. mm. Suomi itsenäistyi v. 42. Nobelin kirjallisuuspalkinnon sai Martti Ahtisaari ja suomen isoin petoeläin on ahma... huh huh. Mistä noita vastauksia oikein tulee?! Minä ne vastasin mutta kun olin sanonut nauroin jo itsekin ja korjasin vastaustani... Kyse ei siis ole etten tietäisi...jokin minussa vaan saa minut sanomaan mitä sattuu. Mitä luulette pelaanko mielelläni Trivial Pursuittia? ;)

Mukavaa sunnuntaita sinulle ja tsemppiä huomiseen kun arki taas alkaa :) palaathan katsomaan kauppakassin sisältöä huomenissa?



Kommentit