Viikon ruuat perheelle 2,99e/ateria

Hei vaaan sinulle maanantaihin ja uuteen viikkoon

Se olisi lähtölaskenta jouluun nyt sitten virallisesti lähtenyt käyntiin. Jos sinulla ei vielä ole joulumieltä, niin hae sitä vaikka glögistä ja pipareista tai hyvästä maustekakusta. Kynttilät ja joulumusiikki rauhallisesti soiden taustalla on myös oiva keino laskeutua jouluun =)





Kauppa
Kävin eilen kaupassa, ostin taas viikon ruuat ja ne tuli maksamaan 2,99e/ Ateria, ei paha. Ruuat siis maksoivat 104,65e, lasken sen jakaen 7 päivällä ja päivän jaan viidellä, koska viisi ateriaa on tarjolla meillä päivittäin, hinta alle kolme euroa, ei paha =) Mutta ruuat sen sijaan on ihania tälle viikolle! On mm. lohipastaa, thaimaalaista kanakeittoa ja kaikenmoista maistuvaa.

Muuta
Teen jatkossakin lyhennetyn ruokalistan, eli vain pääateriat, mutta jos jäät kaipaamaan hyviä välipala/iltapala/aamupala vinkkejä niin kommentoimalla ja pyynnöillä niitä täältä lupaan laitaa.

Kivaa viikkoa sinulle, meillä on tiedossa ainakin joulujuhlat, minun adhd testit, joista jo kerroinkin ja tonttuilupuuhaa =) ruuat jouluksi ostamme myös viikonlopun aikana että maanantaina ei tarvitse enää juosta missään vaan saamme joulurauhan ja mielen jo alkamaan heti 23.12. Teen kaikki ruuat alusta asti itse tuolloin 23.12 teen laatikot paistovalmiiksi ja aina paistan 24.12 ne.Lantut ostan ihan lanttuina, porkkanat porkkanoina ja perunat samaten sellaisinaan. On niissä hommaa mutta on ne vaan niin kovin hyviä =) Kirjoitan myöhemmin meidän joulun menuun kokonaisuudessaan, uskon että joitain ainakin kiinnostaa (ruuasta kun kerran on puhe =) )

Pahoittelen sumeaa kuvaa, en tiedä mitä tapahtui, kun noin sumeaksi veti. Ehkä vika on kuvaajassa =), mutta ehkäpä tuosta selvää saa.

Kommentit