Viikon ruuat: nyt on halapaa 2e/ateria

Hei vaan.

Lupasin teille halvan kauppakassin ja sen te saatte. Tässä on myös uudenvuoden herkut mukana ja hinta oli kauppalaskulle 70,86 euroa. Perheeseenhän kuuluu 5 henkilöä, joten viikon ostot viisihenkiselle perheelle ei mielestäni ole todellakaan paha =)

Mitään kituutusta ei tarvitse harrastaa, vaan ihan todella fiksuja ruokia ja terveellisiäkin on mutta kukkaro ei koville joutunut. Osin otan pakastimesta mm. lihaa yhtenä päivänä ja jauheliha jäi vielä puuttumaan ostoista, joten sen joudun vielä hakemaan erikseen. Samaten ruosjauhot haen myös, kun ruisleipää teen ja jauhot aika vähissä, eli noin 4,5e tulee lisää hintaan

Mitä näistä tarvikkeista sitten teen? No uudenvuoden menuu on hyvin vaatimaton mutta oikein maistuva. Sipsejä ja karkkeja on myös tarjolla. Teen itse perunasalaatin, tonnikalasalaatin ja sitten on nakkeja. Tuo atrillin makkara joka on tuossa niin meidän pojat on pyydelleet että saisivat ihan perus makkaraa leivän päälle, joten se on makkaraleipiin se =) Syömme myös piparkakkutaloa uutenavuotena, jonka pojat ennen joulua tekivät ihan itse =)

Tarjolla on mm. kasvissosekeitto (joulun ostoksista kaappiin jäi perunaa, porkkanaa, lanttua, paprikaa, kesäkurpitsa jne.) Shakshukaa on myös, sekä jauhelihakeittoa nyt ainakin, en kaikkia paljasta näin tässä postauksessa. Tulethan loppuviikosta katsomaan mitä näin vaatimattomilla ostoilla oikein saakaan aikaan. =) Sen vielä paljastan että myös linssejä on kaapissa, joita nyös tulen käyttämään tällä viikolla aika maistuvassa muodossa =)

Hyvää uuttavuotta sinulle, muistakaa turvallisuus ja pitää kavereista huoli =)

Kommentit