Kurkataanko kasseihin? Paljonko maksoi?

Hei sinulle sunnuntaihin.

Meillä oli tosiaan 14-v synttärit täällä, tänään sunnuntaina ei tarvinnut tehdä ruokaa, kun eilistä synttäri ruokaa jäi niin paljon. Ihan kiva, sitäpaitsi se oli tosi hyvää. Käy lukaisemassa edellinen postaus, jos et vielä sitä ollut lukenut, kerron siinä ruoklistaa jne.

Ostoista ja ruuista
Ensi viikolla on ruokaa taas monenlaista, ne ruuat teen näistä tämän postauksen aineksista, sekä silakkaa tarvitsee ottaa pakastimesta ja yksi lähitilan jauheliha on myös tulossa pakastimesta käyttöön. Paljonkos nämä tämän viikon ostot kustansivat? No ne oli sellaiset vähän reilut 100 e, tarkalleen 105,62euroa. Lisäksi ostimme vaippoja, mutta nehän ei ruokalaskuun mene. Tässä on siis koko perheen ruokaostot viikoksi, ensi sunnuntaina on sitten taas kauppa, eli sinne asti olisi tarkoitus näillä pärjätä

Mistä on tultu ja mihin on menty
Halusin raottaa teille kauppakassin lisäksi hieman omaa elämääni, tai sitä mistä tilanteesta olemme tulleet tähän noin niin kuin yhdeltä osiolta eli kun olemme viikot miehen/lapset isästään erossa. Mehän alamme tottumaan tähän että hän on viikot töissä reissunpäällä ja me lasten kanssa keskenään kotona, mutta mistä tilanteesta siihen lähdimme?

Meillä oli yritys, eli työskentelimme yhdessä, saunoimme yhdessä, nukuimme yhdessä ja vietimme vapaa-ajan ja lomat yhdessä. Meillä oli siis 24/7 aikaa olla toistemme kanssa. Sovimme tosin pelisäännöt että töissä olemme työkaverit ja kotona taas aviopari, emmekä puhu töissä kotiasioita ja kotona ei työasioita...Tosin joskus saunanlauteilla tuli kyllä vähän purettua työjuttujakin... Mutta ero tämän ja nykysien tilanteemme välillä on todella erilainen. Olimme aina yhdessä, usean vuoden ajan.

Tällä haluan kertoa myös sen että kaikkien tilanteet eivät todellakaan ole samat kuin joillakin toisilla silloin, kun muutoksia tulee elämään vastaan. Toisilla on toisenlaista ja toisella erilaista. Jokainen voisi miettiä ennen kuin alkaa arvostelemaan kenenkään tuntemuksia tai kommentointia, niin sen henkilön tilannetta mistä kukakin lähtee, jos ei sitä tiedä, ei mielestäni ole oikeutettu arvostelemaan toisen elämäntilannetta tai tuntemuksia tai kommentteja siinä sen toisen arjen keskellä. Joillakin se asetelma on aivan eri kuin äkisti ajattelisi. Kenenkään elämä ei varmasti ole teilaamisen arvoinen tai ei voi verrata kenellä on rankinta.

Totuttelua vaati meilläkin,mutta on se nyt mukavaakin kun tähän tosiaan tottuu, on kivaa viettää aikaa välillä ihan itekseenkin kun lapset nukkuu, ja voin myös säännöstellä aikaani enempi lapsillenikin jollain tasolla.

Rippikoulukirkko:
Kävimme tänään myös meidän teinin kanssa riparialoitus kirkossa, se oli oikeastan aika mukava, kun pappi oli jotenkin hauska, se kertoi kokoajan että mitä tapahtuu, se selosti näille tuleville rippikoululaisille koko jumalanpalveluksen että miksi ja mistä jokin tapa tulee ja mitä seuraavaksi tehdään ja miksi. Se ei ollut ollenkaan pitkäveteinen vaan se selosti kokoajan mitä seuraavaksi tapahtuu jne.

Hei hauskaa viikkoa sinulle. Muistathan tulla katsomaan taas loppuviikosta mitä ruokia näistä tein?Lupaan että on hyvää ja jos olen oikein ahkera niin laitan vaikka jonkin hyvän reseptinkin mukaan seuraavaan postaukseen (ruokalista postaus)

Kommentit