Ruokaostot viikoksi ja paljastuksia

Hei vaan sinulle sunnuntaihin.

Paljastan sinulle jotain mielenkiintoista mutta ensin kerron että me käytiin taas perheelle kaupassa viikoksi eteenpäin, tosin sen teimme jo eilen, koska meillä oli alunperin tarkoituksena mennä tänään minun vanhempien luona käymään.

Ostot maksoivat yhteensä 134,49 euroa, josta ruokien osuus oli 118,17 euroa ja muut olivat 16,32 euroa. Ruoka on vielä mielestäni aika edukkaassa hintarajassa, tuossa tosin on jo isänpäivä herkkujakin. Meillä on todella mielenkiintoinen ruokaviikko tulossa, joten palaathan loppuviikosta katsomaan ruokalistan että mitä noista sain aikaan. Kaikki ruuat joita listalla esiintyy on aivan varmasti kaikille toteutettavissa.

Tällä kertaa ajattelin paljastaa teille mitä minulla oli muissa ostoissa. =) Tavallisestihan sanon vain muunmuassa ja luettelen muutamia tuotteita, mutta nyt otin kuvan teille ja ajattelin kertoa hieman noista muista ostamistani tuotteista. Kas tässä olkaapas hyvät:

Tästä kuvasta puuttuu vielä valkoiset ostoskassit, jotka ovat vaipoille (20l) ja Huuhteluaine, joku mikä lie uusi omenan tuoksuinen huuhteluaine. Olen nyt vaihtanut jostain syystä tuoksuttoman huuhteluaineen tuoksulliseen... Jokin ihme uudistus menossa täällä. Kokeilen kokoajan uusiatuoksuja (jo kolmas menossa).

Jätesäkit:
Nämä ostamme roskapusseiksi kahdesta syystä, toinen on se, että meillä on kestokassit kauppaostoja varten joita käytämme, joten muovikasseja emme tavallisesti osta joten niistä emme saa roskapusseja. Syy 2 Muovikassin hinta on 18 senttiä, tämän kassin hinta on 8 senttiä/kpl, joten on aika paljon edukkaampaa käyttää jätekassia.

Lacto line:
Käytän tätä naamanpesuaineena ja taaperon peppupesuun myös, tämä on hellävarainen ja ollut minulla käytössä varmaan teini iästä alkaen. Toki käytän muitakin tuotteita, mutta tämä on pesunesteeni jolla siis pesen päivittäin.

Nestesaippua:
Meidän perhe on saippuan suurkuluttajia. Pesemme kädet aina tullessamme jostain, tietenkin käydessämme wc:ssä, ennen syömistä, ennen kokkausta ja joka välissä. Eli ostan tämmöisen ison pullon aina koska sitä meillä oikeasti menee aina...

Palmolive saippua:
Tykkään tästä saippuasta suihkusaippuana, mielestäni ei kuivata ihoa ja on muutenkin miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen pesuaine. Tykkään ja aika usein tämän ostan. Välillä vaihdan, mutta jos en jaksa ihmetellä niin takuuvarma tuote on tämä.

Shave gel
Miehellä oli loppunut parranajo vaahto, niin tämä on sille. En usko että hän valkkaili erityisemmin, näytti siltä että otti ensimmäisen joka käteen sattui. Hän on minullekin sanonut ettei tarvitse mitään purkkeja tai purnukoita hänelle ostella eikä rasvaa tarvitse naamaan jne... Perus mies siis. Olen joskus jonkun ostanut hänelle niin minun mielikseni taisi vähän kokeilla jotakin rasvaa mutta jäi käyttämättä.

Kasvovesi Lumene
Uusi kasvovesi testissä, tunnustan että tätä kyseistä kasvovettä en ole koskaan kokeillut. Pääsee tulevalla viikolla testiin, koska aikaisemmin käytössä ollut loppuu ihan muutaman päivän sisään ja tämä tuli uutena kokeiluna tilalle.

Sellaisia paljastuksia ja pienet kertomukset näistä... Mukavaa aloitusta sinulle tulevaan viikkoon, jaksetaan taas arjen keskellä ja muistetaan pysyä lämpimänä. Pakkaset ne varmaan sieltä puskee päälle, ainakin näin olen huhuja kuullut vaikka en ole säätä itse katsonutkaan...

Kommentit