Ruokaostot meidän perheelle ensi viikoksi

Hei vaan sinulle!

Taas oli kaupan aika. Hyvin oli tavaraa kaupassa ei jääty paitsi mitään mitkä oltiin kaavailtukin. Vaikka kävimme sunnuntaina. Ostot oli suhteellisen edukkaat, joskin kalliimmat kuin aikaisempina viikkoina. Ruoka maksoi 116,47 euroa. Viikolla tarjotaan nyt sitä makkarasoppaa, ja minä joka rikon nyt kaikkia rajoituksia, kun sanon että myös nakkipiiloja (kerran viikossa saisi olla makkararuoka). Mutta on meillä italialaista kanakeittoakin ja sen sellaisia. Tulethan loppuviikosta katselemaan mitä näistä tein.

Ruokavinkkiä:
Kanaa ja kasviksia
Me tehtiin ihan törkeän hyvää kanaa ja kasviksia ja ajattelin kertoa siitä sinullekin. Laitoin siihen oliiviöljyä, seesamöljyä, kanaa, wok vihanneksia, vähän balsamicoa vähän soijakastiketta ja lopuksi vähän seesamin siemeniä ja voi nam miten olikin hyvää ja helppoa ruokaa tarjolla. Söimme sen rieskan ja sämpyläiden kera.

Treffit ja hoito:
Treffeistä en mainitse kamalasti, muuta kuin että meillä oli mukavaa. Taapero oli nukkunut koko yön, oli nukahtanutkin vaivoitta ja aamulla oli syönyt kolme aamiaista =) Ei ollut ollut mitään ongelmaa vaan kaikki oli mennyt hyvin. Minä sain kyllä lauantaina tuta kuinka olin saattanut hänet jättää niin vain, vaikka olikin hänellä kivaa ollut =) Ja sain varmaan maailman pisimmän halinkin =) Ruokaa en arvostele, koska tiedän tämän paikan varsin hyvin jossa ruokailimme ja siellä on AINA aivan mahtavat ruuat, aivan jokakerta ja aina... Tällä kertaa meillä oli ilmeisesti harjoittelija kokki.

Tulevasta viikosta, onkohan hauvalla vauvoja:
Perunarieskaa
Ensi viikko onkin sitten erilainen, meillä on Taaperon allergialääkäri, kirjastossa pitäisi käydä, on palokuntaa ja sen sellaista ja mies joka on tulevan viikon yötöissä ja käy siis kotoakäsin, ei reissussa tulevalla viikolla. Se sekoittaa pakkaa kyllä pikkaisen. JA MEIDÄN KOIRA LÄHTEE ULTRAAN!! Nyt saa nähdä onko pikkusia hauvoja masussa =) Peukut pystyyn, senkin paljastan sitten kun tiedän asian. Arvelu olisi että tiineänä olisi, mutta se varmistetaan ultralla.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle. Muistathan tulla takaisin lukemaan mitä ihanaa ruokaa meillä kokkailtiin viikon aikana...





Kommentit