Ruokalistat vk 44, neuvolaa ja yökirjastoa

Hei vaan sinulle Lauantaihin, Halloweeniin Pyhäinmiesten tai Pyhäinhenkilöiden päivään.

Minulle on oikeastaan ihan sama miksi kukakin tätä päivää nimittää, hieman hämmentävää on nimen ympärillä käyty keskustelu ja joillakin jopa ehdottomuus. Minulla ei ole mitään minkään nimityksen vastaan tai puoleen, vietän siis kaikkia noita ihan vaan niin että menen tänään saunaan ja teen itselleni virkistävän jalkakylvyn ja rasvaan sen päätteeksi kuivat kinttuni =) Jos oikein heittäydyn hömpäksi saatan jopa nauttia lasillisen coca colaa ja laitan erikeepperit naamaan irrottamaan taas mustapäitä. Miten sinä vietät tätä päivää? Onko sinulla naamiaiset? Käytkö kirkossa? Hautuumaalla?

Mitä luimme ja teimme:
Neuvola:
Huh huh olipas viikko, oli neuvolaa, tyttö oli oikein hyvin kasvanut  pituutta oli tullut, 75,5 cm ja painoi 10 450g ei ihme että välillä ottaa käsiin kantaa pikkuista =) Kamalaa oli kyllä neuvolassa se että hän sai kolme rokotetta, tyttö itki surkeana kun häneen pistettiin, mutta meni kyllä lohdutuksella ohi kunhan oli rutistanut minua kunnolla ja saanut kaikki empatiani ja sympatiani.

Minä äitinä olin kyllä ihan reipas, en näyttänyt tytölle, että minua harmittaa hänen puolestaan, ettei hän ala pelkäämään. Luottavaisin mielin oli ennen ja jälkeen rokotusten. Tärkeää on kumminkin mielestäni antaa nämä rokotusohjelman mukaiset rokotteet pienestä nipistyksestä huolimatta, koska näiden ansiosta olemme päässeet monista monista vaarallisista jopa kohtalokkaista tarttuvista taudeista eroon.

Kirjat ja yökirjasto:
Olemme lukeneet Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä ja jotakin muutakin nyt oli, mutta tuo oli päällimmäisenä mielessä. En millään jaksanut käydä kirjastossa lainaamassa, kävimme kyllä yökirjastossa, jota vietetään joka vuosi. On musiikkia, lapsille pukukilpailuja diskoa jne jne... Kirjasto muutetaan siis pimeäksi ja siellä on erilaisia värivaloja jne. Eskarimme halusi oikein todella huran maskeerauksen... Tein hurjan ja samalla kun tein sanoin että teen niin hurjan että et nuku viikkoon =) Oli tyytyväinen vastaukseen, vaikka en ihan niin hurjaa tohtinut tehdä =)

Muuta:
Koululla oli eskarin palaveri, meni hyvin, kaikki on hyvin, joten siitä ei sen enempää =) Kaverini kävi meillä lounaalla yksi päivä kun kutsuin. Oli mukavaa vaihtelua arkeen. Eskari kysyi minulta eräs ilta viikolla ennen nukkumaan menoa että voiko joku tulla yöllä ja liimata hänet sänkyyn...Totesin että ei niin voi käydä. Eskari tytyväisenä sanoi okei ja kävi nukuttelemaan


=) Mistä näitä kysymyksiä näille tuleekaan mieleen =)

Ruokalistat
Ensiksi sanon että muuttelin paikkoja välipalojen ja ruokienkin suhteen, mutta en muista lainkaan että miten ja en jaksa nyt alkaa salapoliisityöhön. Kaikki teimme joita listalla oli, mutta missä järjestysessä niin en muista, laitan listan kuten sen olin suunnitellut.

Maanantai:
AP:Kaurapuuro, Mehu, leikkele
L:Lasagne, salaatti
VP: Hedelmäjugurtti, ruisleipä, juusto, hedelmä
Lohikiusaus
IR: Lasagne, salaatti
IP: Teeleivät, juusto, kaakao

Tiistai:
AP: Kaura.ruispuuro, tuoremehu
L: Lasagne, salaatti
VP: Smoothie, sämpylä, juusto, tomaatti
IR: Lohikiusaus, suolakurkut, salaatti
IP: Sämpylät, tuorejuusto, jugurtti, leikkele

Keskiviikko:
Pimeässä lasagnea
AP: Maissihiutaleet, ruisleipä, kinkku, tomaatti
L: Lohikiusaus, salaatti
VP: Leipä, porkkana, mansikkakiisseli
IR: Kana-nuudeliwok
IP: Mansikkakiisseli, sämpylät, tuorepala

Torstai:
AP: Puuro, ruisleipä, hedelmä
L: Kana-nuudeliwok, salaatti
VP: Smoothie, leipä, kinkku, kurkku
IR: Jauhelihapaistos, riisi, salaatti
IP: Jugurtti, kananmuna, leipä, leikkele
Linssikeitto, josta onkin oma postaus

Perjantai:
AP: Puuro, leipä, leikkele7
L: Jauhelihapaistos, riisi, salaatti
VP: Leipä, tuorejuusto, leikkele
IR: Linssikeitto, tuoreleipä

Lauantai: Pinaattikeitto, kananmuna
Sunnuntai: Chili con carne


Mukavaa loppuviikkoa sinulle, jos juhlit tänään jotenkin tätä erityistä lauantaita, niin mukavia rientoja =) Me sytytämme illalla mieheni kanssa kotiin kynttilöitä poismenneiden muistoksi, siitä on tullut jo tapa, jos jaksamme niin pimeän tultua käväisemme hautuumaalla ihastelemassa valomerta mutta jos emme jaksa niin emme mene.

Kommentit