Perheemme kauppakassi viikoksi (Hinta meni yli budjetin)

Hei vaan lauantaihin sinulle =)

Meillä oli tänään kuulkaas niin erikoinen päivä, että meidän taapero nukkui ysiin! Siis yhdeksään asti. Huh olin kyllä aivan ihmeissäni, mutta oli ihanaa kun sai nukkua. Muu rytmitys meni tietenkin siinä, mutta kerittiimpäs aamupäivästä kauppaan, kunhan vain tein makaroonilaatikon sillein valmiiksi että paistoin ja jätin jälkilämmölle kaupan ajaksi.

Kaupan kassaan jätetty raha
Minulla on sellainen ajatus että viikko kaupan maaginen raja on 150e ja se meni nyt kyllä yli hinta oli 157.93 euroa. Siksi laitoinkin kuvaan kaikki mitä ostimme, mutta kuvasta jäi pois taaperon vaipat, Coca cola 2-pac (pojille ja miehelle saunajuomaksi) ja talouspaperi ei mahtunut enää kuvaan myöskään... Miksi se meni yli, niin ostimme joitain sellaisia napostelu- ja lisä juttuja, kuten fetajuusto, avocado pussi jne, jotka on suunnitelman ulkopuolisia pikkuisia lisä juttuja. Myös viikonlopun karkit pojille on tuossa.

Eskarin lempi leipää nyt muistin ostaa... lupasin että ostan silloin tällöin ja nyt ostin...

Ruoka:118,02 euroa
Muut: 24,41 euroa
Nikotiini valmisteet miehelle: 15,50 euroa

Mitäs tänään, entä eilen, millaista palvelua TK:ssa?:
Tänään ajattelin ottaa rennosti, menemme saunaan hyvissä ajoin. Teen varmaan taas itselleni jalkakylvyn ja raspauksen. Eilen kävin lääkärissä koska minua on särkenyt päätä jo viikon putkeen....Sanoi saman kun olin arvellut että lihakset ovat jumissa, olihan se hyvä tarkastaa kun  lisäksi minulla on jo kolmisen viikkoa ollut oikea käsi ihan puutunut. No se selvisi että ilmeisesti rannekanava oireyhtymä ja leikkausta vilautteli yhdeksi vaihtoehdoksi.

Juureen leivottuja sämpylöitä, lapset tykkäsi
En kyllä ole nyt menossa mihinkään leikkaukseen, josko tuo tuosta helpottaisi... Tulipahan käytyä. En muuten ole hetkeen saanut niin hyvää palvelua TK:ssa. sain oikein petipaikan, otti minulta sydänfilmin ja verenpaineetkin, olin jo hieman vaivautunut kun peittoakin tarjosivat... Kiva kun pääsin hetkeksi huilimaan ja hoidettavaksi, mutta oli kyllä jo vähän liikaa =)

Ensi viikolla meillä on siis niin hyviä ruokia että sai pojat tuulettamaan ja riemastumaan kun luettelin että mitä meillä olisi tarjolla ensi viikkoon. Sen ainakin kerron, että kokeilen TUPUN TUVAN Lihapulla pastavuokaa nyt sitten! (teen sen tosin tummaan penneen) Ja ja ja kaikea herkkua on luvassa. Tule ihmeessä katsomaan taas loppuviikosta ruokalistaa... ja inspiroitumaan...

Ensi viikolla taas on meillä lasten kanssa keskenään olo viikko, kun mies lähtee reissuun... Menee taas arki uomiinsa niin sanotusti... Tähän on jo tottunut että toinen on vaan viikonloput tässä. Niin lapset kuin minäkin.

Miten muuten onko ok kun kuvana olen menun laittanut, vai onko helpompi lukea ruokalistoja kun ne on kirjoitettu? Ota kantaa jättämällä kommentti tai voi ihan vaikka s.postiakin pistää jos ei julkisesti halua kommentoida.  Olen päässyt itse helpommalla tämän puutuneen käteni kanssa kun olen vaan napsassut kuvan =) Ja saan kaikkea kirjoitusta enempi laittaa kun muuten tulee niin kamalan pitkä postaus aina =)

Hei hauskaa lauantaita sinulle=)


Kommentit