Viikon ruokaostot alle 80e ja erikeeper ihonhoidossa toimii

Hei vaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja arjenpyöritystä sinulle.

Me käytiin eilen taas teinin kanssa kaupassa ja halvallahan me pääsimme.  ruokaostot maksoivat 73,89euroa. Koko ostot maksoivat 78,53e, siinä oli wc-paperia ja pyykinpesuaine nyt ainakin tuossa koko summassa. Ostin pitkästä aikaa lohta, kaverini suositteli ja hetken tutkittuani totesin että tämä paketti täyttää vastuullisen kalastuksen ja vastuullisen kalan valitsemiskriteerit, joten saadaan lohikiusausta pitkästä aikaa nam =)

Hevi osastolla ei ollut puutteita, viimeisen kilon porkkanapussin sain, joten en sano siinäkään olevan puutteita. Toki minun jälkeeni jos joku on halunnut 500g tilalle 1kg pussin niin hänellä on puutteita ostoksissaan.  Banaaneita ei ollut, mutta pärjätään ilmankin, johan meillä joka viikko on banaania ollutkin, niin mennään nyt muilla hedelmillä.

Tulethan taas loppuviikosta katsomaan mitä ruokia näistä tein =)

Mitä tällä viikolla ohjelmassa?
Ainakin on tytön 1v neuvola, eskarin palaveri koululla ja saa nähdä treffatanko yhden kaverin kanssa, kirjastossa pitäisi käydä, palokuntaa ei ole tällä viikolla. Eskarilla on sähly. Siinä kai ne tärkeimmät. Sämpylät on kohoamassa, mies lähti työreissulleen, pyykinpesukone on päällä, eli arjelta tuntuu, se on siis arki taas =)

Eri Keeper ihonhoidossa
Minua nyt naurattaa tämä, kun kaikilla on kaikkia hienoja kasvonaamioita (on minullakin, mutta muistin tämän erikeeperin ja halusin testata toimiiko) ja voin sanoa että oikeasti toimii, minulla on todella kivan näköinen iho, kuulas ja pehmeä ja mustapäät saivat tosiaan kyytiä. Tunnustan, että otan säännöllisen epäsäännölliseen rutiiniin tämän keinon. On oikeastaan yhtä tehokas kun minun yksi todella hyvä kosmetologilta ostettu mustapäihin tarkoitettu kasvonaamio joka maksoi 24e semmoinen pieni purnukka.

Kommentit