Ruuat perheelle viikoksi

Hei vaan!

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle. Me käytiin tosiaan jo eilen viikkokaupassa ja kaikkea löytyi. Heviosastolla oli ihan kaikkea joka yllätti minut positiivisesti. Mikään ei jäänyt puuttumaan. Se on hyvä se. Tällä viikolla on ihan uskomattoman hyvät eväät tarjolla. Lasagnesta vaikka ja mihin. Italian makuja on jonkin verran ja se sopii oikein hyvin. Ostot maksoivat 125.18 euroa josta ruoka oli 99.02 euroa. Nyt oli siivousaineita. Pesukonetabletteja. Vanulappuja,hammastahnaa jne jne. Ja vaippoja noissa muissa.

Ostimme myös uuden kynsiharjan. Teini kysyi että mikä se on... Sanoin että niin Katsoppas kynsiä :) et ole käyttänyt. Testasi jo heti eilen ja sanoi että ha tällähän lähtee kynnenaluset puhtaaksi :) kiva kun teini on alkanut kiinnostumaan/huomaamaan omaa ulkonäköäänkin ja pitää siitä mielellään huolen.

Tästä viikosta ja tästä päivästä:
Tänään vein eskariin kävellen esikouluun. Sain itse lenkin. Tyttö sai ulkoilun ja sain eskariin esikoululaisen. Leivottiin ruisleipää, siivottiin keittiö ja iltapäivästä leivotaan marjamuffinseja eskariin kanssa. Huomenna on teinin palokuntaharrastus. Se tuo oman haasteen se kuskaus mutta kyllä selvitään.

Jos postaus on hassusti aseteltu niin johtuu siitä että tein tämän kännykällä vilttiin kääriytyneenä sohvalta :) mukavaa viikkoa sinulle.


Kommentit