Ruokaostot perheelle, lähdön haikeutta ilmassa

Hei vaan sunnuntai päivään sinulle.

Tänään oli kauppapäivä, tällä kertaa Heviosastolla oli salaattia =) olipa mukava yllätys. Kaikki muut löytyi paitsi kilonsäkkejä porkkanaa ei ollut, eikä basilikaa eikä oikein muitakaan yrttejä, mutta otin ne kuivatuotteina sitten =) Kauppaostokset oli mielestäni edukkaat. Ne maksoivat 119,46euroa, josta ruuan osuus oli 109,93 euroa. Muissa oli mm. hygieniatarvikkeita miehelle mukaan reissuun, wc paperia ja talouspaperia. 
Ostoksista  ja sarjoista hieman:
Karkkipussi oli teinille ja toinen minulle, perustelin karkkini sillä, että pitäähän viikkoleskellä olla yksinäisiin pimeneviin iltoihin jotain mukavaa lohdutusta, jos niikseen sattuu, että on oikein kurjaa ;) Se oli kyllä vitsi, mutta uskon että karkit maistuu minulle joku ilta kun alan katsomaan itsekseni uutta sarjaa, josta mies on nähnyt ekan tuotantokauden, katson sen  tuotantokauden viikolla yksinään täällä, jotta voimme katsoa viikonloppuisin kakkostuotantokautta sitten yhdessä.

 Haikeita tuntemuksia:
Meillä on molemmilla tosi haikea olo, kun huomenaamuna on lähtö. Kummallista kun olemme olleet kuin paita ja peppu ja nyt se peppu sitten lähteekin (olen mielelläni se paita =) ) Kamala ikävä jo nyt, mutta kaippa tähän tottuu. Onneksi tällä tulevalla viikolla ei ole harrastuksiin ajoa, se on vasta sitten viikon päästä alkavalla viikolla se kuskausrumba sitten... No ne on sen ajan järjestettäviä ajatuksia ne sitten. Nyt mies just äsken haki jo putkikassin valmiiksi, pakkaili hieman ja otti makuupussin jo esiin...Lähtövalmistelut saa minut hieman levottomaksi.

Paljastuksia ruokalistlta:
Ainakin smoothieita, hernekeittoa ja uunimakkaraa on luvassa. Huomanneette että pakasteita on tuoreiden sekaan tullut ja hedelmäsoseita sekä viilejä. Ne on hätävarana ja joinain aamupaloina suunnitellusti, jotta jostain kohti hieman mutkaa laitetaan suoraksi.




Kommentit