Blogit.fi

maanantai 7. lokakuuta 2019

Halvalla lähti, viikon ruokaostot perheelle
Hei vaan uuteen viikkoon sinulle!

Kauppakassista

Se oli taas kauppareissu, viikon ruuat koko perheelle. Kauppalistan ulkopuolisia tuli jonkin verran, olin sen verran huolimattomasti tehnyt ostoslistan tällä kertaa, en tiedä miten niin unohdin kaikenlaista, onneksi muistimme ne kaupassa. 
Mutta unohduksista huolimatta ostokset olivat edukkaat. Viikon ostot viisihenkiselle perheelle tulivat maksamaan 119,78e josta ruokien osuus oli 95,86 euroa. Aika hyvin. Tuolla hinnalla aterian hinnaksi tulee 0,55e/pää/ateria.(syömme viisi kertaa päivässä)

Sunnuntai kauppapäivänä:
Kävimme jo eilen kaupassa, koska halusimme nähdä löytyykö kaupasta tuotteita hyvillä päiväyksillä myös sunnuntaisin, kun ensi sunnuntai on jo se pakko käynti, kun mies lähtee sinne reissuhommiin. Muuten oli mukavaa, ei ollut paljoakaan ihmisiä, ei keitään tuttuja näkynyt, mikä sinänsä oli harmi, muutama sananen tulee aina vaihdettua kauppareissuilla ihmisten kanssa. Tuotteita oli hyvillä päiväyksillä, mutta Hevi osastolla oli puutteita. Ei ollut jääsalaattia, ei jäävuorisalaattia, eikä kiinankaalia. ei siis kerta kaikkiaan mitään salaattipohjaksi kelpaavaa. Ne joudun käydä erikseen ostamassa sitten viikolla.
Ostin yhden kanasuikalepaketin pakastimeen, kun oli tarjouksessa niin salaatit saa sillä hinnalla, joten viikkobudjettiin ei ole merkitystä.

Viikonlopun juhlia:
Meillä oli viikonloppuna juhlia, yhdet syntymäpäivät ja yhdet valmistujaiset. Minun siskoni valmistui sellaiseen ammattiin, että tarvitsee käsitykseni mukaan siellä muistikirjaa, ja kavereidemme tyttö täytti sen verran, että varmasti pitää omasta muistikirjasta niin askartelin heille kummallekin heitä kuvaavat/heille mielestäni sopivat omat muistikirjat. Laitan kuvan mukaan, vaikkakaan en mikään askarteluihme olekaan =) 

Viikonlopusta yleisesti ja vähän muutakin:
Viikonloppu meni taas todella nopeasti, kuten kaikki päivät yleensäkin. Lauantai meni juhliessa, perjantai viikkosiivouksessa, pojan sählyssä, herkkuostoksilla ja jotain muutakin oli, mutta en muista mitä. Sunnuntai meni kaalikääryleiden väsäämisessä jne. On muuten niin hyviä kaalikääryleet kun vaan malttaa oikein kunnolla hauduttaa ne suussasulaviksi. Aa ja laitoinhan ripsiväripostauksenkin kun pääsin kokeilemaan halpisripsareita.

Minua niin houkuttaisi tilata oma bette box, mutta mieheni sanoi minulle, ettei minulla ole tilaa purkeille ja purnukoille enää yhtään enempää =) hän saattaa olla oikeassa. Ja en oikeasti pidä turhan ostelusta ja koitan olla järkevä aina kaikissa hankinnoissa niin tuo ei ainakaan tukisi sitä että tilaisin sen boxin, ei kaikki siellä olevat tuotteet kumminkaan päätyisi käyttöön, tai kokeilun jälkeen saattaisi jäädä vaan kuleksimaan ennen kuin heittäisin pois. Ei siis tue sitä ideologiaa.  Vähän jännittää jo ensi viikko, vaikka hyvin se varmasti menee, mutta voi olla tosiaan että olen ensin vähän hukassa yksin lasten kanssa. (jotka eivät ole lukeneet aikaisempia postauksiani niin ensi viikosta alkaen olen aina viikot yh-äiti ja viikonloput vaimo, kun mieheni menee reissutyöhön)

Paljastuksia ruokasuunnitelmasta:
Loppuviikosta laitan taas ruokalistat, mutta ainakin aurinkokiisseliä, italialaisia lihapullia, moussakkaa ja Pizzaperjantaita on tarjolla tällä viikolla =) Tulethan katsomaan mitä kaikkea sain aikaiseksi kuvan tuotteista tälle viikolle =) eli ruokalistat viidelle aterialle seitsemälle päivälle viidelle hengelle.

Mukavaa viikkoa sinulle.

2 kommenttia:

 1. Olipas hyvän kuuloisia ruokia tulossa! Tulipa moussakasta mieleen että voisi taas itsekin kokeilla ��
  Mukavaa viikonloppua.
  Unelmiajaunivelkaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa että inspiroiduit 😊 moussakka on kyllä niin hyvää.
   Mukavaa viikonloppua myös sinne 😀

   Poista