Halparipsivärit testissä ja pohdintaa kosmetiikasta

Hei vaan!

Minä pidän kamalasti Chanelin ja Lancomen tuotteista, mutta lompakkoni on toisinaan toista mieltä asiasta ja se haluaa jotain muuta kuin minä. Päätin testata halparipsivärejä ja sain yllättyä todella suuresti. Vaikka olenkin usein aika käytännöllinen ihminen jne, niin rakastan kaikkia purkkeja ja purnukoita, kosmetiikkaa ja rasvoja ja hajuvesiä. Olen joskus vähän turhamainenkin. Tykkään välillä käyttää aikaa hömppäjuttuihin. Päätin kertoa sinullekin pohdintojani ja testini tulokset. Minulla ei ole kaupallista yhteistyötä kenenkään kanssa, joten en saa rahaa postauksestani ja mielipiteistäni tässätekstissä.

Miksi pidän yllämainituista merkeistä (Chanel, Lancome) ei ole syy siinä että ne ovat hinnakkaita tai kuuluisia ja tunnettuja vaan oikeasti ja puhtaasti vain siksi, että ne ovat sitä mitä lupaavat. Kuvassa on Lancomen puuteri ja halparipsivärit. Kyseinen puuteri on ollut minulla kauan, en edes muista kuinka kauan ja edelleen on jäljellä.


Esimerkiksi huulipunissa ja luomiväreissä näillä merkeillä on pigmenttejä niin paljon tuotteissa, että voin olla vakuuttunut siitä että sipaisu luomeen tai huuleen riittää siihen että väri on tismalleen sama, kuin purkin tuotteessa on. Tuotteet ovat niin riittoisia, että edes 20e Lancomen deodorantti ei kirpaise kuin maksun hetken ajan, koska se on todella riittoisa sekä tehokas ja laskelmieni mukaan monta muuta deodoranttia olisi loppunut jo aikaa sitten. Sanomattakin selvää että irtopuuteri, luomiväri ja muut ovat samaa sarjaa.

No mutta aina ei ole varaa ja joutuu tinkimään hinnassa sen ostohetkenkin ajan=) eli kokeilin Essencen Ripsivärejä, toinen lupasi taivuttaa ja pidentää ja toinen lupasi tuuhentaa ja antaa maksimaalista tuuheutta. Hintaa näillä oli alle 4e/kpl. Olen tottunut teini-ikäisenä siihen että, halppisripsivärit joko varisee tai leviää päivän aikana pois ripsistä, levittyvät hankalasti, paakkuuntuvat tai ovat muuten vain yksinkertaisesti huonoja. No mutta nämäpäs olivatkin oikeasti hyviä. Toinen tuuheutti ja ei varissut eikä valunut pois (tuo punainen putkilo) ja Turkoosi putkilo antoi todella kivan luonnollisen näköiset hyvin erotellut ripset eikä myöskään varissut tai valunut mihinkään päivän aikana..

Turkoosin harjaosa oli hieman hankala kun välillä pisteli ikävästi, mutta muuten oikein hyvä tuote. Voin kuvitella ostavani uudelleen. Näiden tuotteiden riittoisuudesta minulla ei ole kokemusta, joten siitä en osaa sanoa, mutta hyvälle näytti.

Kommentit