Viikon ruokalistat ja jugurttiarvostelu

Hei vaan sinulle =)

Keksipurkki sai sisältöä tällä viikolla
Huh huh, minulla on ollut aikamoinen viikko, kamalan tapahtumarikas, hiuspostauksessa kerroinkin jo hiuskatastrofista, olen ollut eskarin vanhempain vartissa, jossa minulla hurisi aika kovasti, mutta selvisin varmaan ihan kunnialla. Kerroin eillisessä postauksessa, että olen väsy, nukahdin eilen illalla ennen kuin minun piti paistaa ruisleivät,(olivat jo pellillä liinan alla kohoamassa) niin ne oli sitten kivan lässähtäneitä aamulla, varmaan menettivät uskon yön aikana "ei meitä kumminkaan paisteta, mennään mahdollisimman mataliksi" =)

Puolukat
Sain naapurilta puolukoita viikolla, ne laitoin pakkaseen, oli aika helppo tehtävä kun ei tarvinnut muuta kuin pussittaa, olivat jo valmiiksi siivottuja, ihana naapuri . Vein itse tehdyn ruislimpun kiitokseksi. Ei lässähtäneen version, jonka olin leiponut edellisenä päivänä kun sain puolukat.
 

Ruokaviikko

Edelleen sanon, että olin väsy, meidän aamupalat eivät menneet niin kuin olin suunnitellut, menimme jugurtilla, leivillä ja muroilla pl. perjantai jolloin keitin puuron, laitan tähän suunnittelemani ruokalistan, mutta muutoksia oli aamupaloissa. 
Kalakeitto, johon laitoin parsakaalia
Hapanjuurileipää seurana

maanantai:
AP: Moniviljapuuro, hedelmä, tuorepala
L:kalakeitto, ruisleipä, juusto
VP: Mansikkasmoothie, leipä, salaatti
IR: Kalakeitto koska su en tehnyt keittoa vaan maanantain lounaalle
IP: Herukkavispi, tuorepala, hedelmä

tiistai:
AP: maissihiutaleet, sämpylä, tuorepala
L: kalakeitto, ruisleipä
VP: herukkavispi, tuorepala, hedelmä
IR: Kinkkukastike, perunat, salaatti
Kinkkukastike ja perunat
IP: Riisipuuro, marjakiisseli, sämpylät, kinkku (oikaisin enkä tehnyt riisipuuroa)

keskiviikko:
AP: Kaurapuuro, hedelmä, tuoremehu
L: Kinkkukastike, perunat, salaatti
VP: Kiisseli, sämpylät, kananmuna, kaakao
IR: kasvispihvit, valkosipuliperunat, salaatti
IP: hedelmärahka, tuorepala

torstai:
AP: Jugurtti, ruisleipä, juusto, tuoremehu
L: kasvispihvit, valkosipuliperunat, salaatti
VP: Hedelmärahka, tuorepala
Kasvispihvi ja valkosipuliperunat
IR: herkkusienipasta ja salaatti
IP: Herukkasmoothie, tuorepala, pulla

perjantai:
AP: Ruis, kauralesepuuro, ruisleipä, kinkku
L: Herkkusienipasta, salaatti
VP: Sämpylät, juusto, vihannespala
IR:Liha-perunapata (merimiespihvityylinen), salaatti, punajuuret, suolakurkku

Lauantai: Lihapullakastike ja perunat, salaatti
Sunnuntai: Igorin kana ja riisi, salaatti


LIHAPATA


Jugurttiarvostelussa Juustoportin laktoositon sokeroimaton jugurtti:
Meillä maamerkkeinä on laktoositon kun jugurttia aletaan valitsemaan... Tuossa kun yhden kaverini kansa puhuimme ja kerroin mitä jugurttia normisti syömme hän kiinnitti huomiota sokerin määrään, vaikka on ollut lisäaineeton toinen jugurtti,mitä käytimme, niin sokeria onkin ollut aika huomattava määrä...aloin etsimään uutta aikaisemman tilalle.

Jugurttipakkaus
Tuoteseloste
Nyt löysin Juustoportin sokeroimattomat laktoosittomat jugurtit, makuina meidän kaupassa on mango, banaani ja persikka, kaikkia olemme nyt testanneet ja voin vain todeta että hyviä ovat. Vaihtoon meni. Kivana lisänä on se että niihin ei ole siis lisätty mitään makeuttajaa vain hedelmän oma sokeri, myös mitään muuta ylimääräistä ei ole.

Pakkaus on niin monivärinen kaaos, että ei pistä silmään kaupassa jugurttihyllyllä, eli pakkauksen perusteella ei tulisi valittua. Eli ei houkuttaisi ottaa hyllystä, jollei tiedä mitä purkin sisällä on. oheen laitan kuvan niin ymmärrätte mitä tarkoitan. Laitan myös tuoteselosteesta kuvan. EI OLE YHTEISTYÖTÄ TAI KAUPALLISTA MUUTAKAAN. EN SAA RAHAA TÄSTÄ ARVIOSTA keneltäkään =)
Lässähtäneet leivät


Ruisleivistä:
Tuosta ruisleivästä tuskin tarvitsee mainita sen enempiä, tuollaisia tällä kertaa, maku on hyvä, mutta ovat aika surkea esitys limpuiksi.

Lopputeksti tälle postaukselle =)
Jospa ensi viikko olisi helpompi, ei vaikka väsyttäisi näin kamalasti ja vaikka keskittyisin enempi asioihin, en leikkelisi tukkaani enkä muutenkaan mitään sen kummempia. Saapas nähdä. Päätin tänään voittaa lotossa kun en eilen voittanut eurojackpotissa, jossa päätin myös voittaa. Niin josko sitten kuudella miljoonalla olisin ainakin rikkaampi ensi viikkoon =) Hah hah. Ainahan sen joku/jotkut voittaa, vaan eipä ole sattunut kohdalle. Kommentit