Kauppakassi, paljonko maksoi viikon ruuat?

Hei vaan sinulle maanantai päivään.

Yleistä höpinää viikonlopun kulusta ja maanataista
Maanantai, arki ja syksy. Mutta myös kauppapäivä =) Se on aina hauskaa se =) vaikka ulkona tulee taivaantäydeltä vettä ei se mitään, keksitään sisällä sitten tekemistä. Me teimme eilen koko perheen voimin sormiväreillä käsistä taulun, äidin ja iskän kädet keskellä ja lasten sivuilla. Oli haastavaa vauvan kanssa, joka olisi halunnut syödä värit ja kädenkuvasta tuli hieman toisenlainen kuin meidän muiden, mutta ei se mitään. Se oli silti hauskaa. Ja saimme ikuistettua muiston.

Leivoimme myös teinin kanssa sämpylöitä ja eskarin kanssa pelasimme choco peliä. Hävisin molemmat pelit... toisen aivan turhan tappiollisesti =( sitten katselimme telkkaria milloin milläkin kokoonapanolla. Lauantaina kävimme päiväsaunassa, se on joskus hauskaa kun pääseekin jo ihan aamupäivästä saunan lämpöön =)

Kauppakassin sisältö olisi tässä:

Kauppaostokset maksoivat ruuan osalta 103,76 euroa viidelle hengelle maanantaista sunnuntaihin (ja maanantain lounas seuraavalle viikolle sekä aamupala ensi maanantaille myös). Eli viikoksi, koska aina on maanantaista maanataihin ostot. Viikonloppuisin haemme viikonloppuherkut, mutta niistä ei tarvitse sen enempiä mainita, kun on ihan ekstraherkut vaan, jotka eivät ruokalistoihin vaikuta millään tapaa.

Jos joku ei vielä tiennyt, niin käymme kerran viikossa kaupassa ja se on maanatai. Nyt ateriat maksavat 0,59e/pää per ateria.Kaikista edullisin tähän mennessä. Laskennassa on ilmaa, koska eihän meillä mene koko puurohiutalepaketti viikossa tai kaakao paketti, mutta otan sen huomioon sen viikon budjetissa, jossa sen ostamme, näin kiertokulku ei haittaa budjetissa....

Nuo ruskeat säkit sisältää perunoita. Niitä on semmoiset viitisen kiloa.

Ruokaviikkopostauksesta ja vähän paljastusta
Kirjoittelen taas loppuviikosta ruokaviikko-postauksen, jossa on ruokalista aamu-väli- ja iltapaloineen tälle viikolle näistä kuvassa olevista aineksista. Ainakin haudutettu possunlihakastike, broilerpyörykät ja joksikin iltapalaksi vatkattu aprikoosipuuro on tiedossa ja paljon paljon muuta hyvää syömistä. Tule kurkkaamaan loppuviikosta ruokalistat.

Kiitos kun luit, jakaa saa ja tervetuloa uudelleen. Loppuviikosta selviää mitä sain näistä aikaan.

Kommentit

 1. Kivalta kuullostaa teidän puuhat. 😊
  Ja edullinen ruokaviikko.
  Meillä on myös 5henkinen perhe, mutta viikon eväät ei sovi jääkaappiin. Teinit syö jo melkoisia määriä.😂 Harmittaa kun ei ole kellaria tms varastoa johon vois ostaa perunaa, porkkanaa yms isomman määrän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu meillä oli kyllä kivaa puuhastellessa. Teinit muuten syö melkoisesti :) aina nälkäisiä... minkä ikäisiä lapsia teillä on? Oli kyllä tämä viikko todella edukas olin aika tyytyväinen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)