Kauppakassi 0,63e/ateriat, maanantain mutinaa

Hei vaan juuri Sinulle!
Miten sinun maanantai lähti käyntiin?

Mitäpäs kaikkea meidän maanantai aamuun mahtui
Minun maanantai oli tänään jostain syystä aika tahmea. Jotenkin tuntui että Blaah, taas maanantai ja arki. Kaikki oli kamalan takkuista, en meinannut keritä itse syömään aamupalaa, kun lapsillakin oli jotenkin tahmeaa. Ei ole ollut näitä tänä syksynä muistaakseni vielä kertaakaan.

Teini ei meinannut tulla aamupuurolle muutamista kehoituksista huolimatta, Eskarilla oli miljoona asiaa kerrottavana ja varsinkin se oli pinnassa miten viime viikolla oli tullut riitaa jonkun tytön kanssa, kun se tyttö oli jo kerran saanut hänet kiinni hipaksi mutta ottikin toisen kerran kiinni niin että eskarimme kaatui ja hän hermostui siitä ja ja ja... Hyvin ajankohtaista näin aamuasiaksi ja vauvalla oli kova nälkä ja halusi kaikkia hedelmiä heti just nyt mitä kuorin tietenkin aivan liian hitaaseen tahtiin puuro oli hänestä tänään suuhunsopimatonta . Kahvi oli aivan finaalissa, sain onneksi keitettyä kahvit.

Teini meinasi unohtaa osan aamurutiineista ja häntä sai muistutella asioista. Eskari olisi katsonut vaan ohjelmia TV:stä vaikka oli jo iskä lähtöä tekemässä. No heidät saatiin kunnialla kouluun  ja eskariin ja sitten löhdettiin viikkokauppaan. Tällä viikolla hoidin sen vauvan kanssa kahdestaan.

Kokeilimme uusia kärryjä, niitä ihan tavallisia missä istutaan siinä avattavassa lasten istuimessa... Muuten hyvä mutta tyttöhän pääsi siinä kääntymään ja nappaamaan kärryistä kaikkea. Edes nalle, joka meillä oli mukana ei ollut niin kiinnostava kun kaikenmaailman salaatit, tuorejuustot ja kermat joita koitin lykkiä kärryihin sitä mukaan kun lapsi heitteli niitä pois tai laittoi niitä suuhun. No selvisimme kumminkin kunnialla, viikko ostokset hoidettu.

Kauppakassi
Kauppakassin sisältö tälle viikolle
Kauppakassin hintahan oli ruokien osalta 110,74 euroa. Tarkoittaa sitä että aterian hinta on 0,63e/pää/ateria. Aika hyvin taas mentiin. Tällä viikolla on kaikkea ihanaa ruokaa laitan taas loppuviikosta ruokalistat ruokaviikko-postauksen muodossa.

Muuta tästä päivästä
Tänään oli lounaaksi pinattilettuja, joita olikin aika kiire kaupasta tulla valmistamaan. Vauva meinasi hermostua kun ruoka tarjoiltiinkin vasta puoli kahdentoista jälkeen. Hänellä kun olisi nälkä jo aivan viimeistään klo 11.00, nyt on pyykit koneessa, postaus valmis ja sitten ei muuta kuin välipalan tekoon =) Mukavaa maanantaita sinulle ja hauskaa alkanutta viikkoa. Jos päiväsi alku oli yhtä tahmea kuin minulla niin toivokaamme parempaa huomisaamua =)

Kommentit