Kauppakassi, 0,67e ateriat, aamun vaikeudet ja myrkytetty kiisseli

Hei vaan.

Kauppakassi,0,67e ateriat
Eilen oli kauppapäivä. Ostimme taas viikon ruuat ja kah, meille maksoi nyt 0,67e/ateria/pää, koska meillä meni kauppaan 133e, jossa on mukana reilun 15e:n arvosta miehen nikotiinivalmisteet, eli ruuat olisi 118e, mutta niissäkin on leivinpaperi, mutta menkööt ruuan hintaan, koska 67 senttiä ei ole todellakaan paljon. (118e jaettuna 7 päivällä jaettuna 5 henkilöllä jaettuna 5 aterialla) Mielestäni hieno suoritus. Viikonloppuna taas laitan ruokalistaa, mutta kauppakassin sisällöstä otin jo kuvan teille. kas tässä:
Kauppaostokset, ei ole makaroonia ja tonnikalaa...
Aamun vaikeudet:
Meillä on ollut aika pahoja näin aamu-unisen näkökulmasta nämä aamut, koska meidän pieni ihminen haluaisi nousta jo viiden-kuuden välissä, saan sen yleensä vielä kuuteen asti olemaan omassa sängyssään mutta kuudelta on jo kiireesti annettava maitoa. Onneksi maidonanto on niin helppoa kun ottaa vaan siihen kainaloon, mutta kumminkin herätys on mieleeni aivan liian aikaiseen... Seiska on ihan ok, mutta kuusi tai jo ennen sitä... se on paha. No onneksi herään sitten siitä kyllä, mutta niin kovin mielelläni nukkuisin sinne ainakin seiskaan... Pieni ihminen haluaa maitonsa,aamupalansa ja sitten kun me muut olemme herännyt hän ottaa pienet kauneusunensa =)

Myrkytetty kiisseli:
Tein aurinkokiisseliä. mukailtuna niin että keitin sen appelsiinimehuun ja laitoin siihen ananasta koska unohdin ostaa appelsiinit... No, meidän eskari totesi näin: "Äiti, minusta tämä kiisseli on hyvää, mutta minusta maistuu sille että tämä on myrkytetty"... "öö, ai myrkytetty, miten sinä niin maistelisit" kysyin ihmeissään, johon eskari totesi takaisin "tiedäthän siis jos jossain on myrkkyä, niin tämä maistuu samalle vaikka on kyllä hyvää, mutta saattaisi olla pari tippaa myrkkyä" Minua huvitti ja tokaisin, että :"en muistaakseni laittanut siihen tällä kertaa mitään myrkkyä =) " En tiedä mistä tuo tuli, tyytyväisenä hän söi ja pyysi lisääkin ja tänään vielä välipalalla kysyi onko kiisseliä vielä jäljellä...

Kommentit