Kauppakassi, 0,62e/ateria/pää 10kk vauva ja lohturuokaa

Hei vaan!

Kauppakassi0,62e ateriat/pää
Tänään oli taas minun lempipäivä, eli kauppapäivä =), olenko hieman tylsä... Ilahduin niin kovasti, kun alitimme taas budjetin aika huomattavasti, ostokset maksoivat 116e, joista ruuan osuus oli 108e ja pikkuisen päälle. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän viikon ruuat ovat 0,62e/ateria/pää, ei huonosti. Minulla on outo tapa ilahtua kaikista pienistä arkisistakin asioista =) Toisaalta eipä elämä ei käy tylsäksi kun aina jaksaa ilahtua...

Kauppakassin sisältöhän tälle viikolle näyttää tälle (kirjoitan ruokalistat taas myöhemmin):
Viikon ruokaostokset
Vauva 10 kk ja maitoa ruokavalioon sekä yleistä höpinää kauppakassin sisällöstä
 Meidän vauva täyttää tänään 10kk, eli hänelle aletaan nyt sitten antamaan hapanmaitotuotteita. Siksi normaali viiliä (viilikset on eskarille ja teinille), raejuusto on myös oivallinen, samaten maustamaton jugurtti, aloitella maitotuotteiden kokeiluja. Kauramaidot ovat siksi kun teen maitopuuroa yhtenä aamuna ja kaalilaatikkoa loppuviikosta johon keitän sitten riisipuuron niin että vauvakin saa syödä. Kamalaa, kun aika menee niin kovin nopeasti... Vauva on jo aika iso... Olen pyrkinyt ruuan laitossa siihen, että saisimme kaikki samasta ruuasta, jotenkin muokkaillen välillä, mutta niin ettei tarvitsisi useaa ruokaa erikseen tehdä. Tämä on mennyt oikein hyvin. Nyt keskiviikolle on vauvalle eräästä syystä Piltti, eli en aivan ehdoton ole, jos joskus tarvetta on purkkiruualle.


Voikanaa
Lohturuoka nimeltänsä voikana =) ai että tämä intialainen ruoka on vaam niin älyttömän hyvää. Sitä söisi suoraan padasta ja ottaisi vaan kokoajan lisää ja lisää ja lisää vaan. On oikein herkkua. Suosittelen ruuan pitkän kaavan mukaan tekoa, eli laita edellisenä iltana kanat marinoitumaan, niin takaat sen että saat äärettömän maistuvaa ja mureaa mehevää kanaa =) nam nam.


Kommentit

  1. Oi, että tuo kana kuulostaa niin hyvältä! Nam!
    Tänään täytyisi itsekin ruokakauppaan mennä ja vähän miettiä mitä sitä tekisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kana on aivan mahtavaa =) Suosittelen! Käy kurkkimassa täältä minun blogista ruokaviikko postauksia, jos saisit ideointia omaan ruokalistan suunnitteluusi =) Mukavaa viikkoa ja toivottavasti keksit maistuvaa ruokaa !

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)