"Alarm"-nappi, äiti makaa sikiöasennossa

Hei vaan sinulle.


Jos minulla olisi joku jolle soittaisin että APUA, tule apuun, niin olisin käyttänyt sen kortin jo. Jos minulla olisi sellainen  James Bond leffoissa oleva ALARM-nappi hädän hetkellä niin olisin rämpyttänyt sitä jo moneen kertaan tällä viikolla. Huh miten voi joskus olla rankka arki. Vaikka nyt puhun viikosta ja lasten tekemisistä, niin ymmärrän sen että nyt on vika minussa, minä olen väsynyt niin alla luetellut tilanteet ei jaksa naurattaa minua. Minua aikuisena. Lapset ovat lapsia ja jos minä olen aikuisena väsynyt ongelma on minun... Mutta kerron muutamia kommelluksia jotta raotan mitä kaikkea onkaan tullut eteen viikolla. Pieniä nahinoita ja kohinoita en jaksa alkaa listaamaan... nämä ovat vain muutamia juttuja.

Maanantai tahmeus muuttui jokapäivä tahmeudeksi
Tällä viikolla en oikein ole päässyt mukaan arkeen ollenkaan, juu leivoimme pipareita, se oli hauskaa, mutta lähes kaikki muu on mennyt vikaan. Teiniä ei ole paljon apuna näkynyt, on huidellu kavereidensa kanssa, joka on ymmärrettävää, mutta minä olen kokoajan joko menossa, lähdössä tai tulossa tai jotain vähän kaikkea. Kun alan laittamaan ruokaa ihan tavalliseen aikaan on se ollut lapsista liian myöhään ja he ovat nälkäisiä, Eskarille ei ole maistunut oikein mikään ruoka...Taapero eilen otti olohuoneen pöytäliinan pois vähintään viisi kertaa, laitoin sitä sitä mukaa takaisin, illalla kun olin lähdössä nukkumaan oli liina taas mytyssä lattialla =) Miksi minulla on liina, en tiedä, yhtä hyvin voisin ottaa sen pois.

Kirjaston kiva uusi laite:
Eilen haimme teinin samalla kun menimme kirjastoon, pojat halusivat käyttää kirjastoon tullutta itsepalvelu pistettä. Sellainen kuhina kävi laitteen ympärillä mutta kumpikaan ei kuunnellut vaan piippaili kirjoja ilman korttia siinä kilpaa. Tavallisesti tämä huvittaisi minua, mutta nyt olen ollut niin väsynyt, että nyt ei huvittanut kun kumpikaan ei kuunnellut että painakaa ensin "lainaa" nappia...piip piip kävi laite kun kirjat kävivät viivakoodinlukijassa molempien poikien toimesta.

Teinin pikasuihku:
Teinin piti käydä suihkussa, ei jaksanut siirsi aamuun, tämä ok. mutta aamulla kun olikin pikasuihku vaihtunut  15 minuutiksi ei minua huvittanut, koska tämä tarkoitti sitä etten kerkiä käyttää koiraa kun lapset on aamiaisella vaan minun tulee ensin pakata lapset autoon ajaa eskari eskariin, purkaa taapero autosta, laittaa se rattaisiin ja lähteä koiraa käyttämään... Onneksi meni hyvin, mutta ylimääräinen säätö kun piti isänpäivälahjakin saattaa loppuun....

Eskarin talvivarusteet ja viestikotiin:
Meillä on ollut taisto eskarin kanssa talvivarustuksesta. Hän on kapinoinut sitä vastaan ja olen sanonut että jos ei ole kylmä niin voit laittaa fleecen ja kevyemmän takin... No,tänään ei tietenkään ollut fleeceä, en huomannut varmistaa, vaan ihan ohkanen paita ja ohut takki... Oli palellut ja minulle tuli koululta viestiä että eskari tarvitsisi jo talvikampetta ... POKS sanoi pääni, tekisi mieli mennä sikiöasentoon sohvalle ja vetää peitto päälle. Teini laittoi viestiä voiko tulla myöhemmällä linja-Autolla, ei ei voi, koska haen tänään miehen junalta juuri samaan aikaan... Toivottavasti miehestä olisi apuja. Olemme hänen kanssaan vääntäneet nyt pari viikonloppua oikein urakalla myös...

Onko sinun viikkosi mennyt putkeen? Jos on olen iloinen sinun puolestasi, jos ei niin toivokaamme parempaa viikkoa seuraavaan. Mukavaa loppuviikkoa sinulle =) Kiitos kun jaksoit lukea...

Kommentit

  1. Voi ei, kuullostaa tosi rankalta!
    Ja tuo on niin totta, että kun on kova väsy, ei jaksais sellaista tavallistakaan, joka muuten vaan huvittais...
    Onko sulla mitään sellaisia juttuja joita voit karsia tai muuten oikaista helpommaksi, edes siksi aikaa että väsy helppaa?
    Tai delegoida joitakin juttuja teinille, imurointia tai vaikka tunnin pienempien hoitamista jotta voit ottaa torkut?

    Toivottavasti viikonloppu on rentouttava ja mukava!💖

    Meillä on menossa vaihe jossa puoliso joutuu lujemmalle kun normisti. Mulla on koipi kipsissä, joten kaikki lasten kuskaukset, kauppareissut yms jää hänelle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 olisihan tuossa kyllä mistä karsisi... voisin pohtia niitä mitkä on oikeasti pakollisia ja mitkä ei siksi aikaa kunnes väsy menee pois.

    Voi ei teidän tilannetta! Toivottavasti jalkasi ei ole kovin kipeä... rankkaa se on kyllä teilläkin. Pikaista jalan paranemista!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)