Tässä Minä hei!

Tervetuloa seuraamaan minun blogiani! En vielä tiedä tuleeko tästä hyvä tapa purkaa kaikkea kivaa ja välillä vähemmän kivaa. Minulla toisinaan on tapana tylsistyä hyvin nopeasti ja kyllästyn aloittamaani asiaan hyvin pian. Tarkoitukseni olisi raottaa minun maailmaa, ajatuksia ja tekemisiä, mutta jos pitkästyn ei minusta kuulu enää mitään.

Taustaa:
Olen vähän yli 30v. Naimisissa ja meillä on kolme lasta; Teini, eskari ja vauva. Tietenkin meillä on myös koira.

Arvopohjani on hyvin perhekeskeinen, ehkä jopa vähän italialaistyyppinen. Rakastan hyvää ruokaa, arvostan hyviä ihmissuhteita, pitkiä juttutuokioita ja olen jokseenkin kaaoottisen järjestelmällinen. Konkretisoituu varmaan myöhemmin mitä tarkoitan tällä.

Jätän helposti tekemättä ikävät, tylsät asiat tai ainakin siirrän ne huomiseen 😊 Keskityn helposti kaikkeen muuhun, kuten ruokalistojen tekemiseen lasten kanssa puuhasteluun tai ruuanlaittoon tai sen suunnitteluun jne. Noin esimerkiksi. Lista mielestäni kaikesta kivasta on pitkä.

Meillä tuntuu elämä aina menevän vähän katastroofista seuraavaan, kun jokin helpottaa, jokin toinen kolkuttaa jo ovella. Juuri lopetin yrittäjyyden ja jäin äitiyslomalle. Yritämme sitä kuuluisaa Downshiftausta =) Joten kerkiän kirjoittamaan tästä kaikesta ja oikein vaikka pohtia että mitäs sitä on tullut kaikkea tehtyä tässä vuosien varrella ja ennen kaikkea mitäs sitä tekisi seuraavaksi =)

Onko tämä tavan ruokablogi? Ei en sellaista oikein jaksa
Onko pelkkää kasvatusta ja perhe-elämää, Ei sekään.
Josko olisi ruokaa, perhettä, asioiden pohtimista, ehkä, jos en malta olla kommentoimatta poliittisesta kannanotosta aina hiekkalaatikkokiusaamiseen ja kaikkea siltä väliltä sopivassa sekamelskassa. Kivalle kuulostaa... Kuulostaa ihan minulta =) Ja mausteena annan lukihäiriön, joka siivittää tarinan kerrontaa =)
Koska luit tänne asti, paljastuksena sinulle kuva koirastamme =)

Kommentit