Viikon ruuat 116, 41 euroa/Ensiviikon ruokalista perheelle

Hei sinulle Perjantaihin!

Taas on viikko mennyt ja olisi aika kertoa ensi viikolle ruokalistaa. Saa käyttää sellaisenaan tai ottaa  vinkkiä omien mieltymysten mukaan. Nyt mikä tässä on eroa normaaliin, niin ensi viikolla on juhannus, joten ostamme vielä hieman joitain tuotteita lisäksi.

Lohen tykkään ostaa niin tuoreena, kuin mahdollista (suikaleet voi pakastaa, kokonaista ja fileitä en pakasta). Eli sen ainakin tiedän, että lohi puuttuu nyt, samaten mahdollisesti joitakin grillattavia. Ne tulee normaalin lisäksi, eli ne eivät korvaa nyt mitään tästä listasta.

Hinta oli siis 116,41e, joka tarkoittaisi 3,33euroa ateriaa kohden, mutta se ei ole koko totuus... Nuo puuttuvat. (tosin nakit on hätävaralisänä, joten jos haluaisi, niin tuolla hinnalla jos nakeista tekisi vaikka kastikkeen ja perunat kaveriksi tai pastan, niin ruokailut onnistuisi jättäisi vaan lohen ja grillattavat ostamatta)


Ruokalista:
  • Kasvispasta
  • Possukastike ja perunat
  • Soijarouhekastike
  • Kalahampurilaiset kalapuikoista (jouduimme muuttamaan puikkoihin kaupassa, kun yksi tietty tuote oli loppunut)
  • Tacomunakas
  • Rapea kanasalaatti
  • Uuni/grillattulohi, uudet perunat ja muut juhannuksen herkut.
    Lohi-nuudeliwok
Välipaloja/iltapaloja en sen kummemmin nyt listaa, sanon vaan, että ainakin on uuniohrapuuroa, jäätelöä, kasvistarjotin ja sämpylöitä kera kasvisten. Nämä listailen tässä viikonlopun aikana, mutta tarvikkeet meillä on kaikkeen mitä ikinä nyt päätänkään tehdä välipaloiksi. (eli keksin sellaisia joihin minulla on ainekset)
Tonnikalapitsaa

Tällä viikolla on ollut energiaa ihan kamalasti, sillein hyvällä tavalla ja luulen että iso tekijä on tuolla erilaisen liikunnan aloituksella, josta alkuviikosta kerroinkin. Mahtava fiilis! Ihan kunnon hikijumppaa täällä vetelen menemään =) ja ne jalatkin on alkaneet jo tottumaan, eivät ole lainkaan niin kipeät.
Kanapastaa

Mukavaa viikonloppua sinulle =) Toivotaan että aurinko jaksaa paistaa ja säät pysyä lämpimänä!

Instagrammista löydyn täältä:@lastenjahellan

Kommentit