Väli/Iltapaloja lapsiperheessä sekä rantaeväistä

Hei sinulle sinne keskelle viikkoa

Tarkeneeko? =) Täällä myös. Laitan tähän välipala/iltapala juttuja, kun normaalisti olen laittanut ruokalistoihin nämä, mutta muutamaan viikkoon en ole laittanut ja sain palautetta, että niille olisi tarvetta. Lämmintä pitelee ihan urakalla, joten aivan ihanaa on kyllä tämä kesä=) Laitan sen mukaisia herkkuja, että lämmintä piisaa. (kuvat tässä postauksessa ovat pitkin vuotta napsittuja)

Meillä kesäisin hyvin usein välipalana on jäätelöä, mehujäätä, kohmeisia marjoja tms. Mutta laitan listausta joistakin ilta/välipaloista josko jotakin vinkkiä saisit.

  • Jäätelö ja marjat
  • Marjasmoothie ja ruisleipä
  • Hedelmätarjotin, jossa kylmiä hedelmiä kuten melooneja, ananasta
  • Kohmeiset marjat ja kinuskikastike sekä sämpylä
  • Nakkipiilot pizzataikinaan
  • Mustaherukka- kauralesevispipuuro, porkkana ja kurkkutikut
  • Täytetyt leivät ja tuoremehu
Kesäisin kaikki tämmöinen kylmä on ihanaa päivisin, jos päivällä ei maistu ruoka, on iltapalalla meillä usein jotakin hieman tuhdimpaa, kuten puuroa, pizzapiirakkaa, suolaista piirakkaa tai täytettyjä leipiä tms. aika usein kesäsin paistan lettuja =)

Kesän välipalat siis poikkeavat meillä jonkin verran ihan perusarjen väli/-iltapaloista, kesällä on kivaa mennä vähän rennommin rantein ja mahdollisimman paljon viettää aikaa ulkosalla. Olemmekin aika ruskeita koko perhe, kun auringossa olemme aikaamme vietelleet.

Rannalle on kivaa ottaa evääksi täytettyjä leipiä, sinne voi ottaa mukaan myös pizzaa, lettuja, hedelmiä, nakkipiiloja, keksejä. Mitä tahansa, kunhan muistaa vaan että sitä juomista ja paljon... Kamala jano yllättää hyvin nopeasti hurjimmankin vesipedon =)

Millaisia eväitä teillä on tapana ottaa rannalle? Onko kesällä rennompaa välipalojen suhteen ,vai onko läpi vuoden samat?

Pst. olisi kiva saada palautetta, joko ihan palautekenttään, tai sähköpostitse, että mistä postauksista sinä tykkäät lukea, mitkä sinulle on ollut sellaisia aiheita joista pidät? Minullahan on nämä ruoka jutut, sitten on ollut treeni juttuja, joista välillä laitan jatkossakin, sitten on kasvatussarja, jota en suinkaan ole unohtanut, minulla on vaan niin kamalasti ollut muuta asiaa, niin sarja on vähän ollut tauolla =) Ja on monenmoista pohdintaa niin parisuhteesta kuin monesta muustakin. Mutta mistä sinä pidät? Miksi luet blogiani? Millaisia aiheita toivoisit enemmän? Minulle on tärkeää saada palautetta, jotta tiedän millaiset aiheet ovat minun blogini lukijoiden mieleen, eli sinun <3

Kommentit

  1. Hei. Ruokajutut ja erityisesti ruokaostoksesi viikoksi kiinnostavat. On tullut hyviä vinkkejä vastaan. -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei:) kiitos kommentista, mukava kuulla että näistä on löytynyt vinkkiä, näitä ruokaostoja postaan joka viikko jatkossakin, välillä jos on jokin kiire tilanne että en kerkiä ottamaan kuvaa, niin silloin on jäänyt ruokaostokset väliin. Ruoka juttuihin voisin panostaa vielä pikkuisen enempi:)

      Mukavaa viikkoa!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)