Ensi kokemus Instagramista ja mokani

Hei sinulle keskelle viikkoa!

 

Tänään päätin että kerron ensi kokemuksistani Instagramissa olosta (kirjoitanko sitä edes oikein, hah hah) =) Minä en siis ole ollut mikään somettelija, olen toki tätä blogia kirjoittanut ja sitä kautta alkanut seurailemaan useampiakin blogeja, mutta en muissa kanavissa ole pörräillyt. Olen siellä siis reilu viikon ollut.

 

Hauska paikka nimeltään Instagram


Instagram on kuulkaas yllättävän hauska paikka =) Siellä on kamalasti kaikkea katsottavaa, kommentoitavaa ja tykättävää =) Ihmisten juttuja onkin aika hauska seurailla, mitä kukakin tekee ja millaisia treenejä on vetässyt, mitä laittaa ruuaksi, mitä lapset puuhastelee ja niin päin pois. Aika sellainen nopean tempon juttu. Naps, kuva, sinne teksti, lähetä, noin se on siellä. JA se on aika vuorovaikutuksellista.

 

MUTTA tässä kyllä piilee yksi sellainen pieni vaara, että ei oikeasti kamalasti ajattele ja sinne vaan laittaa. Minulla on sattunut tämän viikon aikana jo 2 mokaa nyt ainakin, mitkä muistan. Saattaa olla useampikin…

 

Moka Numero yksi


Otin nopsaa meidän koirasta kuvan ja laitoin tekstin että on pentuja maussa, lähetä, noin siellä on… Ja mitä, koiralla ei ole kuvassa lainkaan korvia, vaan puolesta otsasta on poikki koko kuva. Kyllä meni nappiin =) Äkkiä kuva pois ja toivo ettei kovin moni kerinnyt näkemään =)

 

Moka Numero kaksi:


Minulla oli jokin ihme kiire ja lisäsin instaan että olen postannut, juu, postasin kasvatus asioissa ja laitoin kuvaksi tomaatteja ja kurkkuja =) No ainahan lapsiperheessä on tuoretta syötävää toki tarjolla, mutta jos aihe koskee vaatteita, niin ei varmaan ollut ihan parhaiten kuvaava kuva… Siellä jos poistaa kuvan, poistat koko tekstin ja en jaksanut alkaa jumppaamaan, niinpä laitoin kommentin: Minä täällä säädän menemään, olkoot nyt kuvana kurkkuja ja tomaatteja =)

 

Onnistuin vahingossa poistamaan myös yhden päivityksenikin instaan, mutta se ei ollut mitään kovin tähdellistä, niin annoin olla.


Mitä on vaarana?


Eli mikä tässä on vaarana? No minulla henkilökohtaisesti ainakin, kun teen usein sen kummempaa miettimättä, niin saatan päivittää jotain sellaista, mitä mietin jälkeenpäin, että no kannattiko… Tai sitten saatan valita kuvan naps, juu seuraava, seuraava, julkaise…. Piru, ihan väärä kuva… minulla kun tätä vauhtia on aina kaikessa tekemisessä, en jää kamalasti arpomaan…

 

Käyttäjän ongelma

Se lienee huono puoli noin niin kuin käyttäjän näkökulmasta katsottuna. Insta ei tuota paremmin voisi tehdä, siinä muokataan kuvaa, valitaan ja vahvistetaan jne. mutta liian nopea liikkeiselle mikään tämmöinen ole liian moni vaiheinen, etteikö sitten taas mieti että mitäs minä teinkään.

 


Negatiivisia puolia noin niin kuin oikeasti en ole keksinyt tähän mennessä. Minusta ainakin on kamalan kivaa kun jos antaa jotain palautetta, tai saa niin naps. Kännykkään tulee tieto, että instassa tapahtui jotain.

 

Minun ohi juna on mennyt jo =)


Minä en ole iäkäs ja en siksi tietäisi tekniikasta ja uusista tämmöisistä jutuista, vaan olen ihan uuno näissä siksi, koska olen aikaisemmin työskennellyt 24/7 ja siihen perheenhoito, jne. niin en ole millään kerinnyt, enkä jaksanut enkä nähnyt tarvetta mihinkään näihin some juttuihin. Paljon on tapahtunut ja mennyt eteenpäin nämä ja minä olen pudonnut kelkasta oman elämäni kiireeseen. Nyt koitan kivuta edes puoliksi siihen kelkkaan =)



Kiitos sinulle kun luit, mukavaa loppu viikkoa ja sieltä instastahan blogini löytää täältä: lastenjahellan

Olen sinne päivitellyt jotain pientä ja joitain reseptejä jne, saatan sinne äkkiä heittää.

Kommentit

  1. Voi sä olet niin ihanan aito :) Kävin lukemassa korona-ajatuksesi ja hyppäsin nyt myös Instassa sinun seuraajaksi :) Ihanaa helatorstain iltaa sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu<3 kiitos kovasti! Mukavaa kun seuraat ja tykkäät:)

      Mukavaa helatorstaita myös sinne:)

      Poista
  2. Noh, joskus sitä on ehkä niin monta rautaa tulessa, että tulee pikkukömmähdyksiä sitten jossain toisessa asiassa. :) Mutta tämä on vain elämää ja Instagram on vain Instagram. Ainakin jälkeenpäin hauskoja juttuja muistella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset😁 ja onneksi sitä osaa vaan nauraa niille omille mokille että tulipahan tehtyä😂

      Ja elämäähän tämä vain on, onneksi ei tarvitse aina ollakkaan niin totista:) ihanaa loppu viikkoa sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina:)