Mitä tuli perheelle tarjottua? Ruokalistaa siis ja vähän muutakin

Hei vaan itsenäisyyspäivän iltaan sinulle.

Pikalounas pasta MA
Tänään se eliitti siellä juhlii, olen aivan varma, että minullekin olisi tullut kutsu, mutta posti vaan kadotti sen matkalla ;) Hah hah. Mitähän olisin laittanut päälleni? Jonkin ihanan satiini unelman tyllialusella tietenkin, Kauniit hiukseni olisi ollut laineilla ja osittain kiinni, olisinkohan laittanut pienen kruunun? Ja tietenkin pitkät kauniit hansikkaat, sitten olisin hienosti siemaillut sitä paljon kehuttua ja kritisoitua boolia =) Olisin tanssinut ja keskustellut viisaasti kaikkien hienojen ihmisten kanssa. Mutta mitä niille sanoisi? "Hyvää itsenäisyyspäivää, on ilmoja pidellyt, ompas ulkona hieman liukasta ja sitä rataako?"... Hah en tiedä, mutta voisin nähdä itseni siellä, tosin en tiedä menisinkö, koska jokin osa minusta ei kadehdi vaan hieman kauhistelee sitä kuinka paljon rahaa laitetaan näihin kemuihin, toki tärkeän asian vuoksi, mutta aika prameaa kumminkin.

Syntymäpäivä järjestelyitä
Tänä vuonna en katsonut linnanjuhlia, koska laitoin meidän teinin syntymäpäiviä, leivoin ja sillein. Jo 14v, aika hyvin mittarissa. Olen ollut siis 14 vuotta itsekin äitinä. Vastahan tuo syntyi, muistan sen päivän niin elävästi. En varmaan unohda sitä koskaan. Tai ainakin toivon etten unohda. Paljon on mahtunut 14 vuoteen. Niin iloja kuin suruja ja onnistumisia sekä vähemmän onnistumisen tunteita. Mutta olen kyllä iloinen jokaisesta hetkestä.

Mitäs syötiin
Kirjoitinkin sen jo, että meillä on jokin erikoisuus, oli sen verran erikoinen poikien mieleen, että totesivat ettei enää tarvitsisi meillä moista ruokaa tehdä.. .Me tytöt tykkäsimme =) Se oli siis välimerellistä kuskussia, siihen paahdoin paprikoita, kuullotin sipulia, valkosipulia ja vihreitä papuja. Laitoin oliivia ja fetajuusto oli tarjolla jokaisen itse lisättävänä. Nam se oli oikeasti hyvää, mutta pojat ei lämmennyt. Ei siis sitä. Huominen ruoka vaihtui lennosta, kun tarjoan synttäreillä sukulaisille ruuan, teen juustoisen makaroonilaatikon. ja Juurileipää sekä salaattia sen kanssa.


Mitä mahtui viikkoon:
Juurileipää
Kuulkaa oli sellainen paska episodi meillä täällä yksipäivä että huh huh (jos olet herkkä selaa hieman alaspäin ja jätä lukematta tämä osio).

Neiti haisi kuin hajuherne, kysyin onko kakka ja vastaus oli oikein ponteva "ON!", no kyllä oli, oli mekko, selkä, sukkahousut ja vaippa myös ulkopuolelta ihan siinä itsessään... no ei mitään otan vaatteet pois tytöltä ja vaipan niin ah, hän päättääkin kokeilla kädellään omaa peppua siinä kohtaa, kun taisi vähän kutista, tuloksena käsi shaibassa.

 no ei mitään äkkiä käsi pesuun, no siinähän sitten otan tytön tietenkin syliini, jolloin myös minä olen kyynäriä myöden ja paitani myös kakassa... selvisimme, mutta siinä kohtaa ei naurattanut varsinkaan kun olimme kirjoittamassa joulupukille ja eskari tulee siinä pahimmassa vaiheessa viereeni ja kysyy "voinkohan toivoa joulupukilta tietokonetta" HAHAHAH nyt naurattaa, mutta tilanteessa en tiennyt mitä vastaisin tai sanoisin.

Mahtuihan sinne paljon muutakin, lukemisena mainitsen Ristoräppääjä ja Sevillan saituri (?)  Ja teini pääsee kuin pääseekin riparille, jes jes! Hieno homma. Kirkkoherran kanssa keskusteltiin ja oli tosi kivan oloinen. Minun pikkuveljeni kävi kylässä <3 Pelattiin hänen ja teinin kanssa Uno ja Skipbo, hän kyllä kehui että jos haluan hävitä niin pelaa... Ei voittanut sanotaan näin. Hän myös vahti hetken pieniä kun hain teinin Palokunnan kauden päättäjäisistä (pelasimme, kun teini tuli kotiin).

Muuten ei kai ihmeitä, siinä se meni viikko taas nopeasti ennen kuin kerkisi edes huomaamaankaan niin ollaan taas viikonlopussa. LKOP =) Niin sanotusti (Luojan kiitos on perjantai)

Ruokalistaa tässäpä vain
Että sellaisia. Kivaa viikonloppua sinulle, toivottavasti oli mukava viikko! Viikonloppunahan palaan sitten vielä kauppakassejani tänne raottelemassa, että tule ihmeessä katsomaan mitä sieltä kaupasta oikein tällä viikolla tulee ostettua. =) 








Kommentit