Kauppakassi vk 39 paljonko maksoi viikon ruuat?

Hei vaan!

Hinnan muodostumisesta
Mukavaa maanantaita sinulle. Se oli kauppapäivä taas. Otin kuvan ostoksista ja nyt voin itseasiassa koota koko syyskuun ostot, koska ensi maanantai on jo 30.9 joten ne ostot menee jo lokakuun budjettiin. Ompas syksy jo pitkällä. Kuva kauppakassista tulee tässä:
Viikon 39 kauppakassi

Omenapiirakkapaloja
Kauppakassi maksoi ruokien osalta tälle viikolle 98,82 euroa. Jos sen jakaa 7 päivällä, viidellä ruualla viidelle henkilölle niin aterian hinta on 0,56e, mutta todellisuus ei ole taaskaan se, vaan tiedän jo ennakkoon että tulen ottamaan pakastimesta jauhelihaa ja paistin tälle viikolle, joten joudun lisäämään euroja budjettiin 15e  hinnaksi saamme 113,82 eroa. tehdään em. jakolasku on 0,65e/ateria/pää, ei huonosti.

Syyskuun ruoka
Syyskuussa meidän kauppaostokset ruuan osalta ovat olleet yhteensä: 412,58 euroa+lähitilan liha 136e on 548,58 euroa koko syyskuun ruokaostot viidelle hengelle... Ei huono. Jos et ole aikaisemmin lukenut blogiani, niin ruokaviikko postauksista näet mitä olen kokkaillut. Terveellistä, hyvää mutta edukasta. Olen aina todennut, että ruokasuunnittelu kannattaa ja nyt saldo varmasti paljastaa tämän olevan totta.

Omenoita
Viikonlopusta:
Saimme viikonloppuna luumuja ja omenia yhdeltä kyläläiseltä, jolle oli tullut hyvä sato. tein hilloja ja piirkoita ja soseita. Nyt on pakastimessa niin omenaa kuin luumuakin muutamassa eri muodossa.

Kivaa viikkoa sinulle.

Kommentit